Aprisnar..

01-04-2009 af Odder Cykel Klub
Som de fleste nok har set, var det første april, og så skal man ikke tro på alt hvad man hører og læser. Heller ikke denne lille historie. Men hvem ved, måske kommer Carsten H. Pedersen en dag til Team Saxo Bank som sportsdirektør.
Du kan i hvertfald læse vores lille aprilsnarshistorie som står neden under.

Carsten H. Pedersen til Team Saxo Bank

Det er med glæde og stolthed at vi i Odder Cykel Klub kan meddele at Carsten H. Pedesen skal til Team Saxo Bank som sportsdirektør.

Det er en drøm der er gået i opfyldese.” Kommer det fra 65 årige, nu tidligere bagermester fra Odder.

Idéen har ligget og uldmet i nogle år. ”Da jeg fylte 60 år, fik jeg en tur til Tour de France, hvor jeg fulte CSC (nu Saxo Bank) på nogle etaper i servicebilen. Siden da har mig og Kim Andersen, jokede lidt med tanken. Og da Bjarne Riis kom med et kontrakt udspil, slog jeg til.” Sagde den glade formand for Odder Cykel Klub. Som videre kan fortælle at hans kontrakt, forløber året ud.

Team Saxo Bank har foruden Carsten H. Pedersen også Lars Michaelsen, Bradley McGee, Torsen Schmidt, Dan Frost, Kim Andersen og Bjarne Riis som sportsdirektører.

24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport