Post Cup Point til Team Kvickly Odder

19-04-2009 af Eliteudvalget
Med en 19. plads til Christian Andreasen lykkedes det Team Kvickly Odder at score point i første afdeling af Post Cup'en. Løbet blev kørt over små 180 km, 7 omgange på en 22 km rundstrækning med en længere bakke, og 4 omgange på flad 6 km rundstrækning.

Holdet havde fra starten valgt at satse på Christian, og han blev undervejs hjulpet af bl.a. Jesper Andreasen og Heine Hansen. Men det er Christian selv der tager affære da 14 mand kører væk på den store rutes ca. midt i løbet. Han rykker og sammen med 5 andre kører han op til 14 mandsgruppen. På det tidspunkt ligger der imidlertid 5 mand foran denne gruppe. Så Christian kører om 6. pladsen. Efterfølgende lykkedes det yderligere 10 mand at komme op til Christians gruppe uden at Tema Kvickly Odder er repræsenteret. Og nu er de pludselig mange om at køre om placeringerne. Christian forsøger at stikke på de små omgange, men må opgive da Capi Nordic sætter sig op for at køre de 5 mand ind. I finalen har Christian det svært i positionskampene og må tage til takke med en placering midt i feltet. Heine og Matthias Lisson kommer ind i en gruppe bagefter.

Niveauet er generelt højt i Post Cup'en, og holdet kørte i det store hele ok. Så resultatet er godkendt. Og som det blev bemærket af en af rytterne, er det "rart at se vi faktisk er meget tæt på".

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder