Svingel nr. 2 - 4 mand i top 10. Sejr til Julie

17-05-2009 af Flemming Kajberg Jensen
Odders juniorteam satte sig endnu en gang hård på top placeringerne, da der blev kørt cykelløb ved Virring. Næsten 130 km, og 5 gange op ad Bjergvej skulle der tilbagelægges, inden dagens vinder kunne findes.
I starten af løbet kom Jacques Stilling og Kristian Haugaard afsted sammen med Lasse Norman fra Odense. De fik midt i løbet, følgeskab af yderligere 6 ryttere, hvor både Simon Larsen og Kasper Svingel sad med.
Selvom Odder dregene på de sidste omgange på skift forsøgte at komme fri fra de øvrige ryttere, lykkedes det ikke, og et samlet frontgruppe på 9 mand kom til mål.
Her vandt Mads Hardahl fra Ålborg, foran Kasper Svingel, Daniel Malmros (Odense), Kristian Haugaard og Simon Larsen. Jacques Stilling kom i mål som nr. 9.

Endnu engang flot kørt af Odder drengene, som i næste weekend skal forsøge at hive sejren hjem på hjemmebane i Tour de Himmelfart.

Julie på toppen
Julie Leth kunne endnu engang kører over stregen, som vinder af Dame Juniorklassen. Julie kørte som så mange gange før, hele vejen rundt med Hernings Fie Degn. I spurten viste Julie sig at være den hurtigste af de to, og kunne derved bestige det øverste trin på podiet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder