Haugaard vandt 3. afdeling af B.B.C.

14-06-2009 af Juniorafdelingen / FKJ
Formstærke Kristian Haugaard vandt i dag 3. afdeling af juniornes Bike Buster Cup, som blev kørt i Haderslev.
128 km skulle der i alt tilbage lægges i det sønderjyske terræn, inden dagens vinder kunne findes.
Dages første alvorlige udbrud kom efter ca. 30 km, og bestod af 3 mand. Jacques Stilling, Adrian Udesen (Herning) og Dion Hansen (Roskilde). Gruppen arbejde godt sammen, og oparbejdet et hul på over et minut.
Det så længe ud til at dette skulle holde til mål, men med ca. 30 km til mål, måtte Dion Hansen slippe de forreste. Dette fik øjeblikkeligt Roskilde holdet til at sætte sig frem, og de to resterende blev hentet igen.
Med 10 km til mål, tog Kasper Svingel chancen, og kom afsted med 3 andre. Gruppen fik 20-30 sek til feltet, men da hverken Odense, Roskilde, Ginnerup Byg eller Guld & Marstrand havde nogen med, satte de alle mand i front af feltet, og gruppen blev kørt ind igen.
Her efter lignede det at et samlet felt, som skulle spurte om sejren, men 3-4 km før mål lykkede det Kristian Haugaard og Alexander Mørk (Ginnerup Byg) at slippe væk fra feltet. De to kørte med alt havde de havde til stregen, og her var trak Kristian Haugaard det længste strå, og vandt.

I feltet som kom til mål få sekunder efter, skulle Odder holdet ellers have kørt for Kasper Svingel. I håb om at han med en god placering i spurten, kunne have erobret den hvide trøje. Kasper var dog imidlertidig så uheldig at punkterer med under 1000 meter til mål.
Christian Carlsbæk valgte selv at prøve at kører en spurt, hvilket lykkedes fint, da det blev til en 8. plads, mens tredje og sidste Odder-præmie gik til Simon Larsen, med en 13. plads.
Jacques Stilling, Karl Magnus Larsen og Morten Timmermann sad alle med feltet hjem.

I den samlede stilling er Kristian Haugaard nu strøget op som nr. 3, med 30 point. Hvilket er 5 point efter den førende Phillip Lindau fra G&M.

Samlet stilling
1. Phillip Lindau (G&M Festina Hobro) 35 point
2. Sebastian Lander (G&M Festina Hobro) 32 p.
3. Kristian Haugaard (Team Kvickly Odder Junior) 30 p.
4. Alexander Mørk (Team Ginnerup Byg) 30 p.
5. Pelle Clapp (Team RCR Junior) 30 p.
6. Mark Sehested (Team RCR Junior) 22 p.
7. Rasmus Sterobo (Team Odense Junior) 22 p.
8. Michael V. Andersen (Team Odense Junior) 17 p.
9. Simon Larsen (Team Kvickly Odder Junior) 14 p.
10. Asbjørn Kragh Andersen (Team Ginnerup Byg) 13 p.

Næste afdeling køres på Søndag i Thy

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News