Slut for denne gang

21-06-2009 af Mattias Friis
De bliver vist ikke til cykelløb fra min side i år. Jeg har nu været igennem et langt (og dyrt) forløb hos en kiropraktor hvor der er blevet arbejdet på flere forskellige områder af min biomekanik, og det ser endelig ud til at gå den rigtige vej. Jeg har "manglet" min core-muskulatur hvilket i bund og grund betyder at alle kroppens muskler har fungeret ineffektivt og vejrtrækningen har foregået igennem brystkassen, ikke mellemgulvet. Derudover er mit bækken en smule roteret hvilket har betyder at at mine bens position på cyklen i forhold til hinanden har været mildest talt dårlig. Der har altså været en masse forskellige elementer der har gjort mig meget sårbar overfor skader.

Det ser nu ud til at blive forbedret, og det skulle give en masse fordele såfremt alt forløbet som forventet. Min maximale iltoptagelse burde blive forbedret, og musklerne får den optimale base under arbejde, og kommer altså også til at fungere bedre.
Passer alle teorierne burde jeg altså have en væsentligt bedre basis som cykelrytter. Og det er jo dejligt.

Men som sagt bliver det ikke i år - dertil er der simpelthen gået for lang tid uden træning.
Motivationen har jeg til gengæld aldrig rigtigt mistet, så jeg ser frem imod næste sæson, hvor jeg håber jeg kan få lov at køre en sæson med optimal forberedelse og ingen skader.
Allermest glæder jeg mig bare til at kunne cykle igen i varme og kulde, sol og regn, blæst og luksusvejr - der er jo ikke noget bedre i verden. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget.

Jeg håber i hygger jer på landevejene.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord