Godt fra start i Frankrig

12-07-2009 af Juniorafdelingen / FKJ
Team Kvickly Odder Junior kom i går godt fra start, da de igen i år som eneste danske hold, er med en det man vel kan kalde junior udgaven af det rigtige Tour de France.
Jacques Stilling, Karl Magnus Larsen, Christian Carlsbæk Møller, Simon Larsen samt Morten Timmermann er de 5 ryttere som repræsenterer Odderholdet i det franske etapeløb, hvor rytterne sidste år gjorde en god figur. Bl.a. ved at have den hvide ungdomstrøje på én etape, samt en samlet 7. plads.
Igår blev første etape så kørt, 87 forholdsvis flade km ved de franske alper.
Der blev som ventet langt fra land, i et hæsblæsende tempe. Således blev de første 25 km kørt med en gennemsnitsfart på over 48 km/t i timen. Herefter fik 13 mand lov til at kører fra feltet, og der kom lidt mere ro på. De 13 mand kom spredt til mål, 1.58 min før feltet hvor Simon Larsen, Jacques Stilling samt Karl Magnus Larsen sad. I "bussen" som kom til mål ca. 6 min efter, sad Christian Carlsbæk og Morten Timmermann og således komme alle Odder ryttere igennem første etape.
Dagens etape blev stoppet to gange undervejs, da nogen havde fjernet de opsatte pile ved vejen, så ryttere og førerbiler kørte forkert.
Så det er desværre ikke kun i Danmark, men også i et cykelvenligt land som Frankrig, at sådan en meningsløs ting kan forekomme.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder