God sæsonstart

13-04-2003 af Martin Kajberg Jensen og Lars Werenberg
Årets første landevejsløb blev i dag kørt i Hobro. Odderrytterne har allerede i de indledende løb vist god form, og det fortsatte i dag. I alt blev det til 13 præmier og 39 point, altså i gennemsnit 3 point pr præmie.

Resultaterne fra dagens løb kan ses ved at trykke på "Resultater" i venstre menuen.

A-rytterne var selvfølgelig også i aktion, og det har Lars Werenberg skrevet følgende om:

Løbet i Hobro er som bekendt åbningsløbet i Danmark og derfor ofte præget af stor nærvøsitet. I dag var det dog nærmest modsat. Tidligt i løbet blev en 3-mandsgruppe etableret og Morten Mikkelsen var Odders bidrag til det tidlige udbrud. Nede i et passivt felt holdt de resterende Odderrytter styr på tingene og var med til at holde feltet samlet og farten nede. Med 30 km igen slap 6 mand afsted fra feltet - og her kom både Brian Larsen og Peter Lundblad med. Begge formstærke ryttere. Den nye forfølger gruppe, satte hårdt tempo, men kunne lige præsic ikke nå at lukke hullet op til de 3 forreste, der på sit højeste var 7 min. I dag skulle det lykkedes for det "håbefulde" udbrud at holde hjem. I spurten blev Morten dog 3'er, men efter en lang knæskade, må det siges at være et fantastisk comeback fra den tidl. Thy-rytter. I næste gruppe vandt Brian spurten og blev 4'er, mens Peter blev 9'er. På de sidste 5 km lykkedes det Lars Werenberg at smutte fra feltet og blive nr. 13. Resten af Odder Elite kom ind med feltet.

Pga. påske og Belgienstur bliver hjemmesiden ikke opdateret med billeder, men der vil løbende blive tilføjet resultater fra Belgien. (Tryk på "Resultater" i menuen til venstre).

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder