Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Mathias Lisson glad for VM-præstation

07-10-2009 af Andreas Pedersen
Mathias Lisson, som kører for Team Kvickly Odder, har haft en fornem sæson som førsteårs senior, hvor han blandt andet blev bedste dansker ved U23 VM. Derudover blev han udtaget til Post Danmark Rundt og viste stor styrke specielt på kongeetapen, hvor Kiddesvej skulle passeres flere gange.

Det er en glad Lisson, der nu kan kigge på VM, hvor han blev eneste gennemførende dansker i U23-klassen. ”Jeg er glad for min egen præstation, for jeg kørte alt, hvad jeg kunne og på de sidste tre omgang, måtte jeg hver gang på bakkerne rejse mig op og sætte mig ned igen for at undgå at få krampe. Da vi nærmede os mål, håbede jeg på en top 20-placering, men der var ikke mere at skyde med. Det er nok det hårdeste løb, som jeg har kørt til dato. Nu må jeg bare forbedre mig, så jeg har endnu mere at køre med til næste år,” siger Lisson til Cykelmagasinet.dk, der forklarer videre, at alle målsætninger blev indfriet.

Som første års senior, har jeg fået opfyldt mine målsætninger. Jeg har fra start af sæsonen kørt godt, men også fået lov til at køre nogle gode store løb, både GP Portugal, GP Herning, Liège-Bastogne-Liège, Post Danmark Rundt, Tour de l’Avenir og VM. Disse løb har gjort, at jeg har udviklet mig meget, men jeg håber på, at jeg i den kommende sæson kan udvikle mig endnu mere, og derved være i stand til at lave endnu bedre resultater i den kommende sæson. Men status efter sæsonen 2009 er, at jeg har fået opfyldt alle mine mål, og allerede har prøvet at være til VM, og at jeg allerede har fået den erfaring, der kræves få at rykke mig endnu et skridt,” tilføjer den bedst placerede danske U23-rytter ved VM.

Team Kvickly Odder-rytteren er nu i gang med at skrive kontrakt for den kommende sæson, hvor han vil forsøge at gøre det endnu bedre end i år.


10 seneste nyheder:
13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST
24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber
19-06-2017 Weekendens løbsreferat
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet