Mathias Lisson glad for VM-præstation

07-10-2009 af Andreas Pedersen
Mathias Lisson, som kører for Team Kvickly Odder, har haft en fornem sæson som førsteårs senior, hvor han blandt andet blev bedste dansker ved U23 VM. Derudover blev han udtaget til Post Danmark Rundt og viste stor styrke specielt på kongeetapen, hvor Kiddesvej skulle passeres flere gange.

Det er en glad Lisson, der nu kan kigge på VM, hvor han blev eneste gennemførende dansker i U23-klassen. ”Jeg er glad for min egen præstation, for jeg kørte alt, hvad jeg kunne og på de sidste tre omgang, måtte jeg hver gang på bakkerne rejse mig op og sætte mig ned igen for at undgå at få krampe. Da vi nærmede os mål, håbede jeg på en top 20-placering, men der var ikke mere at skyde med. Det er nok det hårdeste løb, som jeg har kørt til dato. Nu må jeg bare forbedre mig, så jeg har endnu mere at køre med til næste år,” siger Lisson til Cykelmagasinet.dk, der forklarer videre, at alle målsætninger blev indfriet.

Som første års senior, har jeg fået opfyldt mine målsætninger. Jeg har fra start af sæsonen kørt godt, men også fået lov til at køre nogle gode store løb, både GP Portugal, GP Herning, Liège-Bastogne-Liège, Post Danmark Rundt, Tour de l’Avenir og VM. Disse løb har gjort, at jeg har udviklet mig meget, men jeg håber på, at jeg i den kommende sæson kan udvikle mig endnu mere, og derved være i stand til at lave endnu bedre resultater i den kommende sæson. Men status efter sæsonen 2009 er, at jeg har fået opfyldt alle mine mål, og allerede har prøvet at være til VM, og at jeg allerede har fået den erfaring, der kræves få at rykke mig endnu et skridt,” tilføjer den bedst placerede danske U23-rytter ved VM.

Team Kvickly Odder-rytteren er nu i gang med at skrive kontrakt for den kommende sæson, hvor han vil forsøge at gøre det endnu bedre end i år.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord