Nyt samarbejde på tværs af Lillebælt

28-10-2009 af Torben Kodrup
På tværs af Lillebælt er der taget initiativ til nyt samarbejde omkring kontinentalholdet Team Energi Fyn.

Odder Cykel Klub og Fynsk Elitecykling, som har Cykling Odense som moderklub, har besluttet at forene kræfterne omkring kontinentalholdet Team Energi Fyn.

Samarbejdet er blevet en realitet efter korte, intense forhandlinger. Der satses benhårdt på videreudvikling af unge danske cykelsportstalenter. Ambitionen er at skabe et team af unge talenter fra moderklubberne, men i høj grad også talentfulde ryttere fra andre klubber.

Teamet har fra starten en fornuftig økonomi i kraft af hovedsponsoren Energi Fyn og ved hjælp af nogle af Odder Cykel Klubs trofaste sponsorer. Herudover er der lavet aftaler med en række ydelsessponsorer.

Målet er et team med 10 – 12 ryttere. Holdets ryttere vil blive præsenteret i den nærmeste fremtid.

Det mest ambitiøse sportslige mål for 2010 er at kvalificere sig til deltagelsen i Danmark Rundt. Banecyklingen vil imidlertid også blive højt prioriteret – med et håb om medaljer ved Danmarksmesterskaberne. Sportsligt set satses der også på at køre et pænt internationalt program, blandt andet løb i Belgien og Frankrig. Det vil primært være løb i kategorien UCI 1.2 og 2.2 samt UCI-løb for U-23 ryttere.

Ledelsen af teamet vil blive varetaget af en bestyrelse med 4 medlemmer. 2 fra Odder og 2 fra Fyn. Fra Odder bliver det Torben Kodrup og Simon Borchmann, og fra Fyn bliver det Claus Rasmussen og Anders Fialla, alle 4 med mange års erfaring som cykelledere.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder