Team Energi Fyn vil med i Post Danmark Rundt

29-11-2009 af Claus Rasmussen
Team Energi Fyn var i weekenden samlet til en teambuildingtur, hvor Anders Fialla, en af holdets sportsdirektører, har haft rytterne ude i nogle spændende situationer, hvor de bliver udfordret på samarbejdsevnerne. Og målsætningen til den kommende sæson blev også sat i weekenden.

”Holdet har mange mål for den kommende sæson, og det har rytterne også, men et stort fælles mål har vi, og det er selvfølgelig deltagelse i 2010 udgaven af Post Danmark Rundt. Nogen vil måske mene, at det er lidt optimistisk, men vi er helt sikre på, at det er et realistisk mål. Vi er dog også realistiske nok til at vide at der skal kæmpes, idet der kun kan forventes 3 af de 5 kontinentalteams i 2010 med,” siger manager Claus Rasmussen i en pressemeddelelse.

”Vi føler os dog godt rustet, idet at syv af holdets ryttere allerede har prøvet at køre løbet, så det vil ikke være et helt uprøvet mandskab vi kan stille med. Jacob Kodrup, Rasmus Fjordside, Andreas Frisch, Jesper Mørkøv, Christian Ranneries, Jakob Bering og Søren Pugdahl er navnene på de syv ryttere, der giver os grobund for optimismen.”

”Ud over ovennævnte ryttere, er også stortalentet Kristian Haugaard på holdet, han deltog i junior VM 2009, Christian Kreutzfeldt, bronze ved junior VM i parløb, Mads Meyer, Rasmus Sterobo samt Kasper Malmkjær.”

Den nye organisation er også godt i gang, og der arbejdes en del bredere end tidligere. Det betyder at der er mere fokus på andre ting, end de sportslige faktorer, og det er væsentlig forudsætning i arbejdet på at udvikle, især elite cyklingen i både Odense og Odder. Men også breddearbejdet med særlig hensyn til børn og unge, ligger begge klubber meget på sinde.

Torben Kodrup, Simon Borchmann, Anders Fialla og Claus Rasmussen udgør bestyrelsen, mens Jan Kreutzfeldt og Jens Ranneries, sammen med bestyrelsen, udgør grundstammen i en erfaren lederkreds.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News