"det kan jeg ikke"

13-12-2009 af Søren Pedersen
Denne udtagelse kom fra flere, da Odders junior ryttere var til samling denne weekend.

Lørdag startede med 4 timers cykeltræning om formiddagen og hyggeligt samvær/morfar om eftermiddagen. Aftenen gik med snak en om træning, kost og ikke mindst næste års mål. Og dette snakkes der videre om på den årlige træningslejr i Sondrup.

Søndag morgen startede med en fælles opgave som hedder "Hvem ejer zebraen" og den skabte store udbrud "det kan vi ikke", men det lykkes til sidst ved godt samarbejde :-)

Da denne opgave var løst gik turen til Malling, hvor vi skulle besøge Outdoor Xplore, som blandt andet laver team building.

Første øvelse var rapelling ned fra et 12 meter højt tårn, bare synet af tårnet fik sat en skræk i de fleste og ordene "det kan jeg ikke" kom til udtalelse. Alle kom ned og det var mere en gang og de aller modigste med ansigtet mod jorden.

Anden øvelse var spring fra en 10 meter høj pæl over i en trapez, den skabe endnu mere panik og nogen var op og ned af pælen et par gange, men alle gennemførte og overvandt deres skræk og de måtte æde deres udtagelser "det kan jeg ikke", "det tør jeg ikke", "det vil jeg ikke" og "det kan man dø af"

Ved den afsluttende frokost var alle enige om en ting, man kan mere end man tror :-)

Herfra skal der lyde stor ros og tak for en givende weekend, det bliver spændende og se hvor det kan bære jer hen. I er nogle seje unge mennesker ;-)

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder