Super dag for Odders ungdomsryttere

19-04-2003 af Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klubs ungdomsryttere kørte i dag GP Moerkerke i Belgien. Odderrytterne havde deres kammerat Thomas Kristiansen (DCR-Ballerup) på besøg i Belgien. Odder stillede til start med Jacob Kodrup, Christian Jørgensen, Nikolaj Fredsgaard, Kristian Lau, Bo Porsgaard og så Thomas Kristiansen. Odderryttere stod i første geled da løbet blev sat i gang, og Christian åbnede ballet med et tidligt soloudbrud. Han får dog hurtigt følgeskab af Thomas og Jacob og to andre ryttere, så Odder har tre ryttere af seks ryttere med i det afgørende udbrud. De tre andre ryttere var to fra Belgien og en fra Holland. For de seks ryttere holder til kort før stregen, hvor Thomas kører væk og kommer alene til mål. Jacob og Christian bliver henholdsvis 5 og 6. Nikolaj vinder hovedfeltets spurt, og bliver samlet nr. 12. Kristian og Bo er begge med feltet hjem, og bliver nr. 28 og 39. Odderrytterne tog sig desuden af 10 af de 17 indlagte spurter. Det gav ialt en præmiesum på 1200 kr til Odderrytterne.

Vejret var blevet køligere, da Flemming Kajberg Jensen og Henrik Bjerregaard deltog i U23-løbet GP Torhout. De op mod 30 graders varme de foregående dage var afløst af 11 grader og en let vind. Distancen var 24 omgange af 4,8 km = 115 km. Løbet blev kørt meget i stil med et gadeløb, dog var ruten en lille smule længere end ved almindelige gadeløb. Der var også en enkelt bakke på ruten på 200 meter. Der var 127 ryttere til start. Begge ryttere sidder godt med trods det hårde tempo, og både på 7. og 8. sidste omgang forsøger Flemming at etablere udbrud, men bliver hver gang kørt ind. Begge ryttere bliver placeret, men en stykke nede i rækken. Henrik Bjerregaard kører et rigtig flot løb og bliver bedst placeret på en ca. 40. plads. Begge ryttere fik dog en masse god træning og ikke mindst fart i benene.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder