Foto: Odder Cykel Klub

Ny dobbelt dansk mester til OCK Ladies

26-01-2010 af Andreas Pedersen
Odder Cykel Klubs damehold udvides endnu engang. Annika Langvad, som er dobbelt dansk mester på MTB skal også køre for OCK Ladies på landevejen.

"Jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har leget lidt med tanken om at prøve kræfter med landevejsløb, og da tilbuddet om at køre med på holdet i Odder, sprang jeg til. Mit primære fokus bliver dog fortsat på mountainbiken, men landevejen bliver et rigtig godt supplement og et fedt alternativ til mountainbiken. At komme med på "OCK Ladies" er en god platform, og jeg er sikker på, at det bliver nogle gode rammer for introduktion til landevejen. Jeg ved, jeg har masser af kræfter at bidrage med, nu skal jeg bare lære at administrere dem og lære det taktiske aspekt. Desuden bliver det også sjovt at køre på hold sammen med en masse piger, som også synes det er fedt at cykle," siger Danmarksmesteren i en pressemeddelelse.

"Vi er utrolige glade for at Annika Langvad vil prøve kræfterne på landevejen hos os i Odder. Naturligvis har hun endnu ikke de store erfaringer med landevejscykling, men jeg er overbevidst om, at hun også kan anvende den styrke, hun har fra MTB til landevejsløb. Det er mening, at Annika fortsætter sin karriere og udvikling med MTB og skal også i denne kommende sæson til diverse World Cup og internationale mesterskaber. Annika bliver en endnu stærkere rytter ved at supplere hendes foretrukne disciplin med landevejscykling. Hun får ikke det samme løbsprogram ligesom resten af holdet, men en ting er sikkert, at hun kører bl.a. DM på landevejen i juni," tilføjer sportsdirektøren for OCK Ladies, franskmanden Thierry A. Muraour.

I 2010 består OCK Ladies af følgende ryttere: Trine Lorentzen, Mia Eskebjerg, Julie Leth, Annette Berg, Mette Andersen, Nikoline Hansen, Maria Kruse og Annika Langvad.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber