Per indledte sæsonen med sejr

05-04-2010 af Peter Vestergaard
Per Christensen viste endnu engang, at han er en stærk H40-rytter, der forstår at placere sig, når det gælder. Det gjorde det til indledningsløbet i Gjessø arrangeret af SIF 2. påskedag. Per lå med helt fremme i et felt bestående af A, B, C, H40 og juniorryttere. Han var forreste H40 over stregen efter fem omgange på en 14 km rute med flere skrappe stigninger.

Lige efter Per kom Søren Brøndum stormende, og kom ind akkurat lige uden for en skammelplads i C-klassen.

Odders klubfarver lyste også op forrest i et felt bestående af D, H50, U17 og Dame. Efter 1. omgang slap en lille gruppe ryttere afsted. Problemet var, at de ikke var klædt i blågule farver. Især Mathias Christensen og Nicolai Mondrup i D-klassen var meget aktive for at rette op på det problem, og det var tæt på at lykkes for Mathias.

Også Sebastian Andersen i U 17 havde et par flotte udbrudsforsøg. Peter Vestergaard i H50 mente, at han var kørende og stak på en bakke på 3 omgang. Det hævnede sig to bakker efter, hvor han kun med nød og næppe fik kæmpet sig tilbage til feltet.

Julie Lykke i dame junior var rigtig flot med i det skrappe selskab de første tre omgange. Hun måtte dog, som flere andre, slippe feltet på 4. omgang. Mathias, Nicolai, Sebastian og Peter kom ind med feltet, og vi var faktisk tæt på at få en lille kuvert med hjem.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S