Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Odder CK’s piger dominerede 1. afd. af Dame Cuppen

25-04-2010 af Maria Kruse
I den forgangne weekend blev der kørt Heino/Mermaid etapeløb på Flyvestation Værløse's område. Et virkelig godt og sikkert arrangement, hvor Odder's piger dominerede fra start til slut og fik vist at de sammen udgør Danmarks bedste damehold.

Prologen startede lørdagen på bedste vis, med sejr til Julie Leth, Annette Berg nr. 5, Mia Eskebjerg nr. 6, Trine Lorentzen nr. 7, Mette Andersen nr. 8 og Julie Lykke nr. 10. Dvs. alle pigerne i top 10 ud af godt 40 startende damer. Mette Andersen udgik efter prologen pga. lungebetændelse.

Senere på lørdagen blev 1. etape kørt, Odder's piger forsøgte sig med flere seriøse udbrud og aggressiv kørsel, især var Annette Berg og Trine Lorentzen yderst aktive. De andre damer var dog ikke interesseret i flot cykelløb, og feltet kom derfor samlet hjem til stregen, hvor Julie Leth heldigvis var hurtigst, men også Mia Eskebjerg fik kørt sig på podiet til en flot 3. plads. Alle Odder's damer var med i feltet, så den samlede resultatliste viste stadig alle pigerne i top 10.

Søndag havde vi fået lagt en god taktik, og pigerne imponerede ved at følge taktikken, og fik skabt et fantastisk flot cykelløb.
På første omgang kommer Julie Leth af sted med løbets nr. 2 Betina Cramer og nr. 13 Nina Schultz, de får hurtigt et godt forspring til feltet. Da forspringet er stort nok rører de andre Odder piger på sig, Annette, Mia og Trine kommer af sted med et par andre damer. Gruppen får kørt sig pænt ind på frontgruppen, hvilket medfører at Odder ligger til den samlede 3. plads, som ellers var Nina Schultz’s en stor del af løbet. Annette er desværre ramt af et maveonde, og må kort før mål slippe gruppen.
Julie vinder spurten i front gruppen og laver dermed hattrick, Trine vinder i anden gruppe og Julie Lykke vinder feltets spurt. Det samlede resultat er overordentligt tilfredsstillende og velfortjent:

1. Julie Leth
2. Betina Cramer Greve CC
3. Mia Eskebjerg
4. Trine Loretzen
9. Annette Berg
11. Julie Lykke

2. afd. af Dame Cuppen køres i pinsen i Silkeborg, Viborg og Hammel. Inden da vil pigerne forberede sig ved bl.a. at køre løb i Holland, Luxemborg, Tyskland, samt nogle af de danske løb.


10 seneste nyheder:
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S
20-03-2017 Kvickly Odder på trikoen for 45. gang
17-03-2017 Junior team tyvstarter sæsonen i Belgien
14-03-2017 Tilmelding til 15. udgave af TDH åbner d. 16 marts
06-03-2017 Besøg OK til Mega Outlet
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet