Odder CK’s piger dominerede 1. afd. af Dame Cuppen

25-04-2010 af Maria Kruse
I den forgangne weekend blev der kørt Heino/Mermaid etapeløb på Flyvestation Værløse's område. Et virkelig godt og sikkert arrangement, hvor Odder's piger dominerede fra start til slut og fik vist at de sammen udgør Danmarks bedste damehold.

Prologen startede lørdagen på bedste vis, med sejr til Julie Leth, Annette Berg nr. 5, Mia Eskebjerg nr. 6, Trine Lorentzen nr. 7, Mette Andersen nr. 8 og Julie Lykke nr. 10. Dvs. alle pigerne i top 10 ud af godt 40 startende damer. Mette Andersen udgik efter prologen pga. lungebetændelse.

Senere på lørdagen blev 1. etape kørt, Odder's piger forsøgte sig med flere seriøse udbrud og aggressiv kørsel, især var Annette Berg og Trine Lorentzen yderst aktive. De andre damer var dog ikke interesseret i flot cykelløb, og feltet kom derfor samlet hjem til stregen, hvor Julie Leth heldigvis var hurtigst, men også Mia Eskebjerg fik kørt sig på podiet til en flot 3. plads. Alle Odder's damer var med i feltet, så den samlede resultatliste viste stadig alle pigerne i top 10.

Søndag havde vi fået lagt en god taktik, og pigerne imponerede ved at følge taktikken, og fik skabt et fantastisk flot cykelløb.
På første omgang kommer Julie Leth af sted med løbets nr. 2 Betina Cramer og nr. 13 Nina Schultz, de får hurtigt et godt forspring til feltet. Da forspringet er stort nok rører de andre Odder piger på sig, Annette, Mia og Trine kommer af sted med et par andre damer. Gruppen får kørt sig pænt ind på frontgruppen, hvilket medfører at Odder ligger til den samlede 3. plads, som ellers var Nina Schultz’s en stor del af løbet. Annette er desværre ramt af et maveonde, og må kort før mål slippe gruppen.
Julie vinder spurten i front gruppen og laver dermed hattrick, Trine vinder i anden gruppe og Julie Lykke vinder feltets spurt. Det samlede resultat er overordentligt tilfredsstillende og velfortjent:

1. Julie Leth
2. Betina Cramer Greve CC
3. Mia Eskebjerg
4. Trine Loretzen
9. Annette Berg
11. Julie Lykke

2. afd. af Dame Cuppen køres i pinsen i Silkeborg, Viborg og Hammel. Inden da vil pigerne forberede sig ved bl.a. at køre løb i Holland, Luxemborg, Tyskland, samt nogle af de danske løb.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder