Per Post, sejre.

30-05-2010 af Per C/ P. Wheel.
Randers RC af 1910 stod for dagens cykelløb i Harridslev lidt udenfor byen i østlig retning. Dagens menu for H40 lød på 8 omgange á 11,3 km på en kuperet rute med 2 "gode" stigninger, samt en pæn hård vind fra vest. Det 40-mand store felt blev sendt afsted, og der var samling på hele første omgang. Da de kører ud på 2. omgang slipper Per Christensen afsted med en Horsens-rytter samt en fra Herning. Herning-rytteren bliver dog "sat" efter 3 km, da Per rykker på en bakke efter ca. 3 km. Herefter var de kun 2 ryttere tilbage i front. De holdt et godt tempo, og arbejdede godt sammen, hvilket gjorde at de for hver omgang øgede til feltet. Inde på opløbsstrækningen viste Per sig som den stærkeste og vandt løbet foran Gudmund Brændgaard fra Horsens. Feltet kommer ind ca. 90 sek. efter med Robert Følbæk Fra Horsens på 3.pladsen. Paul Mathiesen var også til start og kom i mål med hovedfeltet. Nr. 1,2,3 er i øvrigt gamle klubkammerater fra Skanderborg CK.

I D-klassen skulle der køres 6 omgange 'a 11,3 km. Her var Nicolaj Mondrup Jensen og Mathias Christensen klar til at vise klubtrøjen. Nicolaj kom med i et 4-mands-udbrud, som holdt indtil næstsidste omgang. Her blev de kørt ind, og feltet kom så samlet hjem til spurten. Nicolaj var brugt efter sit lange udbrud, men kom hjem med hovedfeltet, og Mathias spurtede sig frem til en pæn 8.plads.

27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder