Point på hjemmebane

05-09-2010 af Peter Vestergaard
På en flot løbsdag badet i sol skulle Odders senior-ryttere vise, at de er suveræne på hjemmebane. Desværre viste det sig, som ofte før, at det ikke er en speciel fordel for vores ryttere at køre på den flot kuperede rute, hvor bl.a. Pederstrup-bakken skal forceres, inden det benhårde opløb ad Vennelundsvej.

Bedst gik det for Knud Juul-Jensen i H50, der hurtigt var med til at etablere et succesrigt udbrud, og endte på en 5. plads. ”Opmuntret af mit ene point i Thorsager i sidste uge, gav jeg den gas fra start. Det lønnede sig, selv om jeg mistede et par placeringer i opløbet”, sagde Knud, der ellers har sin styrke på de brede dæk inde på skovstierne.

I C-klassen kom Søren Brøndum ind lige i hælene på point-rytterne. ”Det er hårdt at være med i front to dage i træk”, lød det fra Søren, der lørdag kørte en flot 3. plads hjem i Kolding. Her var han i udbrud i 95 km af løbets 100 km og kom i mål i tiden 2 timer og 34 minutter.

I D-klassen kom Nicolai Mondrup ind på en 8. plads og fik endnu et point, så han dermed med 23 point kun er en enkelt pind fra at rykke op i juniorklassen. Mathias Christensen fik også point for sin 12. plads, mens Stefan Hauser og Andreas Pedersen kom ind med feltet sekunder efter.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder