OCK Ladies med nye profiler i 2011

15-11-2010 af Mr. Update/AP
Den jyske klub, Odder Cykel Klub, fortsætter med at have et damehold i 2011 og bygger dermed videre på den succes, der var i årets sæson. Holdet har opgraderet forud for den nye sæson.

"2010 har været en fantastisk cykelsæson for vores damer, som har hentet danske mesterskaber på landevej, i cyklocross og på bane. Derudover har de formået at hente 2 europæiske landevejstitler og et junior verdensmesterskab på bane. Ja, vi kan kun glæde os over at projektet fortsætter. Vi glæder os til 2011, som er jo VM år hvor København tager imod verdenseliten. Derfor ser vi frem til næste år hvor nogle af vores damer forhåbentligt har gjort sig fortjent til at repræsentere Danmark under VM," fortæller en meget tilfreds klubformand, Carsten Pedersen.

Følgende ryttere kører for OCK i 2011:
- Mia Eskebjerg (Danskmester i Holdenkeltstart 2010 & 2009)
- Trine Lorentzen (Danskmester i Holdenkeltstart 2010)
- Annette Berg (Europamester / Masters i Enkeltstart og Landevej 2010)
- Annika Langvad (Danskmester i Holdenkeltstart 2010, Danskmester i Enkeltstart og Danskmester i linjeløb 2010)
- Maria Kruse (Genstarter sin karriere efter hendes barselorlov)
- Julie Leth (Junior Verdensmester i pointsløb 2010, 3 x Danskmester i Scratch, Forfølgelsesløb og Pointsløb 2010, Junior Danskmester i Enkeltstart 2010 og vinder af Damecuppen 2010)
- Michelle Lauge (Hillerød CK i 2010) (Danskmester i Omnium 2010)
- Henriette Christensen (fhv. Team Alriksson Go:Green - UCI)
- Maria Grandt Pedersen (fhv. Team Hitec Products - UCI)

Organisationen omkring holdet bliver: Maria Kruse (Manager), Thierry A. Muraour (Sportsdirektør / UCI Løbskoordinator), Nicolaj Nicolajsen (Sportsdirektør) og Claus Jørgensen (Assisterende Sportsdirektør)

"Jeg er utrolige glad for at kunne arbejde videre med vores dameprojekt i OCK i 2011. Vores ryttere har hentet mange gode resultater i løbet af sæsonen. Det er de bedste dameryttere, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Udover de ryttere, som kørte for OCK i år, så har vi rekruttere 3 nye. Michelle Lauge, som har et meget stort udviklingspotential både på landevej og på bane. De 2 andre er Henriette Christensen og Maria Grandt Pedersen, begge har kørte på UCI hold i år og kommer til os med en masse friske erfaringer fra internationale løb såsom World Cups," tilføjer OCK's fransk sportsdirektør, Thierry A. Muraour.

I 2011, vil damerne fra OCK kører en meget fyldig løbskalender med både nationale og internationale løb ligesom i år.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder