Julie Leth til Holland

19-02-2011 af Mr. Update/AP
Den 18-årige danske verdensmester i pointløb på bane, Julie Leth, har skrevet kontrakt med et udenlandsk hold i 2011-sæsonen. Leth har nemlig skrevet kontrakt med det nye kvindehold Team Specialized-DPD.

Det nye hollandske kvindehold, Team Specialized-DPD, har nu offentliggjort, at Julie Leth skal køre for holdet i 2011, og dermed kom holdets sidste rytter i hus. Da Katie Colclough i sidste øjeblik fik et godt tilbud fra Team HTC-Highroad, som hun ikke kunne afslå, mistede holdet en stærk rytter, men har fundet en værdig afløser i danskeren, der er klar til at tage udfordringen op som professionel.

I 2011 skal Leth køre sin første sæson i dameelite-klassen. Efter at have rykket op fra juniorklassen, hvor hun både på landevejen og banen har vist, hvor stort hendes talent er. Efter flere danske mesterskaber, kulminerede sidste sæson med VM-sejren i pointløb på bane og en samlet femteplads i etapeløbet Omloop van Borsele.

Tidligere blev det offentliggjort, at hun skulle køre for Odder CK Ladies, og den aftale fortsætter, da hun kombinere hendes løbsprogram med løb for både det nye hold, Odder CK og det danske landshold.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder