Sommer og sol

17-04-2011 af Bobby
Den fynske sol havde endnu en dag valgt at skinne på de unge ryttere fra Odder Cykel Klub.
Søndagens løb i Svendborg var det U13 drenge der kl.9.00 startede dagens strabadser. Mortens Stampe var efter lørdagens 4. plads i Faaborg klar til at give den gas på den sydfynske rute. Efter første runde lå Morten lunt i en gruppe der jagtede den førende rytter fra Odense. Men da det kom til den afgørende lange spurt stak han af sted fra feltet og kørte i sikker overbevisende stil ind på sin første 2. plads som U13 rytter. Så med endnu en pokal i bagagen kan klubbens yngste licensrytter gå påskeferien i møde.
Så var turen kommet til drengene i U15. I dag stod Casper Ingeberg og Anthon Charmig klar på startlinien. Der skulle køres 3 runder på den forholdsvis flade rute. Efter kommissærenes advarsler om vinterens mange huller i vejen gik startskuddet. Første runde blev kørt i højt tempo og en stor gruppe af ryttere kom samlet over stregen første gang. Anden runde sad Anthon med helt fremme og var med til at forme løbet der bestod af ryttere fra både Sjælland, Jylland og Fyn. Casper sad i en gruppe på 6-8 ryttere efter feltet. Da det sidste sving blev rundet var der 500 m. til stregen og der var 6 ryttere der i rasende fart kom op imod den. Anthon Charmig kom ind på en stærk 3. plads. To minutter efter den vinden gruppe kom Casper hjem med en gruppe ryttere og sluttede på en pointgivende 12. plads.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder