Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Annette Berg i front af Dame Cuppen

18-04-2011 af Mr. Update/AP
Team Cykling Ringsted var i weekenden arrangør af DCUs Bikebuster Dame Cups 1. afdeling, som blev afviklet i forbindelse med Ringsteds åbne landevejsløb.
De 43 startende dameryttere skulle ud på 3 omgange på den 31 kilometer lange rundstrækning, og der var på forhånd meget stor spænding omkring favoritrollerne, da der var 6 dame A ryttere med landsholdet til World Cup løbet Roonde van Drente.

Fra løbets start var der ikke den store interesse for at sætte det store tempo, og først efter godt 40 kilometer kom det første udbrudsforsøg, da Henriette Frederiksen, Blue Water Cycling Ladies, sammen med Trine Lorentzen og en rytter fra ABC forsøgte sig og fik skab et hul på 45 sekunder inden feltet begyndte at røre på sig. Her var det Silkeborgs Christina Siggaard, der sammen med norske Tina Andreassen (Ringerike fik) feltet op i fart og fik lukket hullet op til de 3 udbrydere. Efterfølgende var der flere forsøg på at lave et udbrud, først og fremmest fra Team Blue Water Cycling og Odder CK, der var mest aggressive fremme i feltet.

Først på sidste omgang lykkedes det 3 ryttere at snige sig væk uden at der i feltet kom en reaktion, og det betød at de 3 ryttere Louise Olsen (Silkeborg), Fie Degn Larsen (Blue Water Cycling Ladies) og Anette Berg (Odder CK) hurtigt fik et forspring på 1 minut før det gik op for feltet, at der skulle ske noget. Men med ryttere fra Blue Water Cycling og Odder CK i udbrud, var der ingen interesse fra de to hold i at tage udfordringen op, så det var helt op til de øvrige ryttere i feltet at komme frem og tage forfølgelsen op.

Det betød at de 3 førende ryttere stille og roligt kunne udbygge deres forspring, og det blev hurtig konstateret, at de 3 ryttere ville holde hele vejen til mål og her blev et rent opgør mellem de 3 ryttere. Ved 100 meter mærket var der stadig ro blandt de 3 ryttere, og man var næsten ved at tro at rytterne ville ud på endnu en omgang, da Anette Berg pludselig rejste sig og overraskende for Fie Degn Larsen og Louise Olsen åbnede spurten, og kørte sikkert sejren hjem med Louise Olsen på 2. pladsen og Fie Degn Larsen på en 3. plads. Først 2,5 minut efter kom feltet og her var det Nina S Nielsen, der var hurtigst på stegen og kom i mål på en 4. plads foran Christina Siggaard og resten af feltet.

Dermed er Anette Berg nu i den nye Bikebuster førertrøje, og som noget nyt i 2011 er der indført en trøje til den bedste Junior rytter, og den kommer Louise Olsen til at forsvare, når 2. afdeling køres i Vejen den 8. maj.

Resultat
1 Anette Berg (Odder CK) 25
2 Louise Marie Olsen (Silkeborg IF Cykling) 22
3 Fie Degn Larsen (Blue Water Ladies) 20
...
10 Heidi Knudsen (Odder CK) 10
11 Julie Lykke (Odder CK) 9
20 Mia Eskebjerg (Odder CK) 2
25 Trine Lorentzen (Odder CK) 2


10 seneste nyheder:
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S
20-03-2017 Kvickly Odder på trikoen for 45. gang
17-03-2017 Junior team tyvstarter sæsonen i Belgien
14-03-2017 Tilmelding til 15. udgave af TDH åbner d. 16 marts
06-03-2017 Besøg OK til Mega Outlet
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet