Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Annette Berg i front af Dame Cuppen

18-04-2011 af Mr. Update/AP
Team Cykling Ringsted var i weekenden arrangør af DCUs Bikebuster Dame Cups 1. afdeling, som blev afviklet i forbindelse med Ringsteds åbne landevejsløb.
De 43 startende dameryttere skulle ud på 3 omgange på den 31 kilometer lange rundstrækning, og der var på forhånd meget stor spænding omkring favoritrollerne, da der var 6 dame A ryttere med landsholdet til World Cup løbet Roonde van Drente.

Fra løbets start var der ikke den store interesse for at sætte det store tempo, og først efter godt 40 kilometer kom det første udbrudsforsøg, da Henriette Frederiksen, Blue Water Cycling Ladies, sammen med Trine Lorentzen og en rytter fra ABC forsøgte sig og fik skab et hul på 45 sekunder inden feltet begyndte at røre på sig. Her var det Silkeborgs Christina Siggaard, der sammen med norske Tina Andreassen (Ringerike fik) feltet op i fart og fik lukket hullet op til de 3 udbrydere. Efterfølgende var der flere forsøg på at lave et udbrud, først og fremmest fra Team Blue Water Cycling og Odder CK, der var mest aggressive fremme i feltet.

Først på sidste omgang lykkedes det 3 ryttere at snige sig væk uden at der i feltet kom en reaktion, og det betød at de 3 ryttere Louise Olsen (Silkeborg), Fie Degn Larsen (Blue Water Cycling Ladies) og Anette Berg (Odder CK) hurtigt fik et forspring på 1 minut før det gik op for feltet, at der skulle ske noget. Men med ryttere fra Blue Water Cycling og Odder CK i udbrud, var der ingen interesse fra de to hold i at tage udfordringen op, så det var helt op til de øvrige ryttere i feltet at komme frem og tage forfølgelsen op.

Det betød at de 3 førende ryttere stille og roligt kunne udbygge deres forspring, og det blev hurtig konstateret, at de 3 ryttere ville holde hele vejen til mål og her blev et rent opgør mellem de 3 ryttere. Ved 100 meter mærket var der stadig ro blandt de 3 ryttere, og man var næsten ved at tro at rytterne ville ud på endnu en omgang, da Anette Berg pludselig rejste sig og overraskende for Fie Degn Larsen og Louise Olsen åbnede spurten, og kørte sikkert sejren hjem med Louise Olsen på 2. pladsen og Fie Degn Larsen på en 3. plads. Først 2,5 minut efter kom feltet og her var det Nina S Nielsen, der var hurtigst på stegen og kom i mål på en 4. plads foran Christina Siggaard og resten af feltet.

Dermed er Anette Berg nu i den nye Bikebuster førertrøje, og som noget nyt i 2011 er der indført en trøje til den bedste Junior rytter, og den kommer Louise Olsen til at forsvare, når 2. afdeling køres i Vejen den 8. maj.

Resultat
1 Anette Berg (Odder CK) 25
2 Louise Marie Olsen (Silkeborg IF Cykling) 22
3 Fie Degn Larsen (Blue Water Ladies) 20
...
10 Heidi Knudsen (Odder CK) 10
11 Julie Lykke (Odder CK) 9
20 Mia Eskebjerg (Odder CK) 2
25 Trine Lorentzen (Odder CK) 2


10 seneste nyheder:
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder
10-04-2017 Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro
30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet