Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Julie Leth jagter OL-billet

08-07-2011 af Mr. Update/AP
Den nykårede danmarksmester, Julie Leth, har en stor drøm om at komme med til de Olympiske Lege, som bliver afholdt i 2012 i London.

En drøm vil gå i opfyldelse for den nykårede danske mester, Julie Leth (Odder CK/Team Specialized-DPD), der er et af de største kvindelige talenter, hvis hun bliver udtaget til næste års OL i London. Lige nu kører Leth rundt i Dannebrogstrøjen og drømmer om OL-billetten. Sidste år blev hun juniorverdensmester i pointløb og har siden haft en formen karriere.

- Det er oplevelsen af at repræsentere sit land, der trækker. Det er jo de samme konkurrenter, jeg ellers møder, men til OL er hele setuppet meget større, og det en hel nation, der konkurrer i mange forskellige sportsgrene. Jeg synes, det er herre fedt, siger Julie Leth til Århus Stiftstidende.

For at komme med til OL skal de danske kvinder kvalificere sig ved at samle point i World Cup-løbene og ved EM, men den endelige beslutning ligger hos Danmarks Cykel Union, som dog primært har fokus på de mandelige ryttere og 4000 meter-holdet.

- De har al deres fokus på mændene og bruger mange penge på dem, men vi har været i dialog med unionen, så vi håber på, at vi får muligheden for at kvalificere os. Der er allerede kørt nogle løb, så vi er sat lidt tilbage, men det kan stadig lade sig gøre, tilføjer Leth.

Det bliver Omnium, hun vil give sig i kast med, hvis OL-billetten kommer i hus. Omnium er ny i OL-sammenhæng, og består af seks forskellige discipliner: En omgang på tid med flyvende start, pointløb (20 km), udskildningsløb, individuelt forfølgelsesløb (3 km), Scratch og 500 meter på tid.

- Min force er de samlede starter. Jeg mangler stadig en del i sprint og forfølgelsesløb, og så er det jo hårdt, når man først skal igennem en kvalifikation og så køre seks løb over to dage.


10 seneste nyheder:
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder
10-04-2017 Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro
30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet