2 x sejr til B og U-afdelingen

21-08-2011 af Mona Johannsen
Lørdag havde Vejle Cykel Klub arrangeret Elite Vejle Løbet, hvor der skulle køres cykelløb på en 10 km let kuperet rute, med en enkelt hård bakke. De første ryttere på ruten var u15 feltet, hvor Anthon Charmig og Casper Ingeberg deltog. De holdt sig begge fremme i forreste gruppe på alle 4 omgange og da der skulle spurtes om sejren, var de med i front og endte flot på 3. og 4. pladsen. Morten Stampe deltog i næste felt, u13, som skulle ud på 2 omgange a 10 km. Også han var med fremme i løbet og da løbet skulle afgøres blandt de 9 ryttere i forreste gruppe, satte Morten spurten ind på det helt rigtige tidspunkt og vandt dermed løbet. I u17 deltog Patrick Leth og han kom ind med hovedfeltet og endte på en 19. plads.
Søndag havde Odder Cykel Klub så trommet alle frivillige hjælpere sammen og arrangeret Kvickly Odder Løbet på en dejlig varm og solrig sommer-søndag. Som sædvanligt kom der mange ryttere for at køre cykelløb i det kuperede terræn omkring Odder. Børne og Ungdoms-rytterene skulle køre deres løb om eftermiddagen og kunne for en gang skyld sove lidt længere end normalt. Ruten var 7,2 km lang og opløbet var som sædvanligt lagt på bakken op ad Vennelundsvej. U 15 rytterne startede først af Børne og Ungdoms-rytterne, der var mødt 65 drenge frem til start og Anthon Charmig og Jakob Engelund Vistisen fra Odder Cykel Klub lagde sig ret hurtigt i front og trak så hårdt, at feltet efterhånden blev splittet op i mindre grupper. Også Casper Ingeberg og var med blandt de forreste. Da første rytter kom op ad Vennelunds-bakken på den sidste af de 5 omgange, var det Anthon som trak og ingen andre kunne følge ham og han kørte i mål som vinder. Derefter fulgte små grupper, Casper kom ind på 9. pladsen og Jakob på 15. pladsen og begge fik dermed point. Også Rasmus Strandsby, William Rune Bernhard og Simon Fendinge deltog i løbet. I u13 deltog 23 drenge og deriblandt Morten Stampe. De skulle ud på 3 omgange på den hårde rute og på anden omgang stak 2 ryttere af på Vennelunds-bakken. Derefter fulgte en lille gruppe på 4 mand, hvor Morten sad med og denne stilling holdt til mål, hvor Morten ikke havde mere krudt at skyde med og kom ind på 6. pladsen. I u11 klassen deltog en ny Odder-rytter i sit første licensløb, Jonas Lykke, og han gennemførte i fin stil.
U17 klassen, som kørte på en 28 km lang rute, der bl. a. gik over Pederstrup-bakken, var startet tidligere på dagen. Her deltog Jakob Dybdahl og han endte på en 35. plads i dages største felt, som talte 77 deltagere også Patrick Leth deltog, men måtte udgå.
Næste weekends udfording for B og U-afdelingen er DM, som i år afholdes i Ballerup, hvor drenge og piger skal dyste om Danmarksmesterskaber i enkeltstart og linjeløb.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder