Senior med fremme i weekenden

12-09-2011 af Per Christensen
I C-klassen var Mathias Christensen og Søren Brøndum til start. Mathias ramte desværre et hul i vejen, og måtte udgå med en "siver", men Søren kom ind med hovedfeltet på en samlet 12.plads. desuden sad 3 af Odder's piger med hjem også.

B-klassen havde Peter Bang som bedst placerede rytter på en 7.plads, og lige efter Kristian Gosvig. Desuden var Jacques Stilling med feltet hjem små 4 min. efter.

D-klassen havde Sebastian Andersen med, og han fik endnu en god placering med sin 6.plads

Søndag stod den på cykelløb arrangeret af Hedensted Cykelklub. Ruten var DM-ruten for veteraner fra 2009...kuperet og en frisk vind fra vest.

I B-klassen var Peter Bang igen med, og det blev endnu engang i top 10. 2 point mere til den flotte statistik hvor Peter har haft sin velnok bedste sæson nogensinde. Christian Carlsbæk Møller og Brian Duborg Ebbesen sluttede lidt tilbage sammen med hovedfeltet.

C-klassen var igen repræsenteret af Søren Brøndum, Mathias Christensen samt Morten Timmermann. Søren deltog i et udbrud der varede det meste af de 84 km, og fik endnu en god placering lige udenfor skamlen. Mathias kom ind på 8.pladsen som vinder af feltets spurt, og Morten sad også med ind dog uden for præmierækken.

H40 drengene skulle ud på 105 km. Det skulle senere vise sig at det var lidt for langt. For Lars Dalgas blev den høje fart lidt for høj, så han røg på et træls sidevindsstykke. Per Christensen sad derimod med hele vejen...næsten. For med 150 meter igen var tanken tom (krampe igen), så posten måtte slukøret luske i mål 3 min. efter.

D-klassen var igen med Sebastian Andersen, og hans formkurve er oppe hvor det er sjovt at køre løb. Han overgik sig selv med sæsonens bedste placering på en 5.plads efter 84 km. Mikkel Videbæk og Stefan Häuser Ryom kom ind med hovedfeltet, dog udenfor præmierne.

H50 havde Jan Møller med, og den stærke rytter snuppede 3.pladsen i spurten, hvor feltet kom samlet til mål.

Vi vender stærkt tilbage når næste weekend's licensløb i Struer og Hanstholm er afsluttet.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior