Foto: Odder Cykel Klub

Seniorafslutning på sæson 2011

02-10-2011 af Per Christensen
Tønder og Bov havde den store fornøjelse at stå for sæsonens sidste 2 licensløb. Der var bestilt supergodt vejr og masser af ryttere i alle klasser havde meldt deres ankomst. Odder CK var selvfølgelig også med for at vise klubdragten frem.

Lørdag stod Tønder for deres sædvanlige "tonser" rute, og med næsten totalt vindstille var sidevindskørsel ikke eksisterende denne usædvanligt varme dag.

I A-klassen var det ikke den nemmeste dag for Odder's Lasse Iversen. Lasse måtte i slutfasen se den ene gruppe efter den anden køre væk, og Lasse Iversen stod af sammen med flere andre da der manglede 1 omg.

B-klassen havde 4 mand til start som var klar til 110 km, Jacques Stilling, Christian Carlsbæk Møller, Peter Bang samt nyoprykkede Mathias Christensen. De 2 førstnævnte kom med i et 6-mands-udbrud. Desværre måtte Carlsbæk udgå, men Jacques var med hele vejen og fik en fin 6.plads. Mathias Christensen kom i mål blandt de forreste i feltet få sekunder efter på en 14.plads. Peter Bang sluttede denne gang udenfor pointene.

Søren Brøndum var ene om at vise trøjen i C-klassen, men han gjorde det så godt at han måtte en tur på skamlen på sæsonens bedste placering som nr. 3. Forud var Søren med i et 6-mands-udbrud som til sidst var skrumpet ind til 3 mand. De holdt lige nøjagtig til mål få sekunder før feltet kom tordnende.

Søndag var der løb i Bov. Endnu engang var ruten totalt flad og vind var der heller ikke noget af.

Igen var Lasse Iversen til start i A-klassen som skulle ud på 140 km. Der var samling på det store felt som samtidig var finale i Maxim-cuppen. Lasse's kamp mod overmagten var igen svær, men han kommer dog hjem i fin stil og slutter kun få sekunder efter vinderen.

B-klassen var repræsenteret ved Peter Bang, Mathias Christensen og Jacques Stilling. 118 km var distancen men Odder's ryttere var desværre ikke med helt fremme da afgørelsen faldt.

C-klassen havde Morten Timmermann og Søren Brøndum i feltet, og her var Morten med i et af de første udbrud. Det holdt ikke til mål, og begge ryttere sluttede lidt nede på resultatlisten.

D-klassen havde Stefan Häuser Ryom med, og Stefan var kom ind lige udenfor pointene efter 99 km og tiden 2 timer 26 min.

Der var 2 veteraner med fra Odder i H40. Også her var distancen 99 km. Per Christensen og Lars Dalgas var med hele vejen, men begge ryttere sluttede ca. midt i feltet. Her var snittet ca. 41,5 km/t .

13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST