Thierry vender hjem til Frankrig

24-11-2011 af Mr. Update/AP
Sportsdirektøren Thierry A. Muraour, som har haft ansvar for diverse cykelhold i Danmark, har skrevet kontrakt for 2012 med det franske UCI-damehold, Team Asptt Dijon Bourgogne.

- Efter 34 år i Danmark flytter jeg tilbage til mit gamle hjemland i løbet af sommeren 2012. Da mit kommende franske damehold hørte om det sidste sommer under Tour du Limousin, som er et af de største etapeløb for kvinder, fik jeg et tilbud om et job som sportsdirektør. Naturligvis glæder jeg mig til at arbejde med et hold på det niveau, hvor strukturen omkring holdet er meget professionel. Det er dog ikke første gang, jeg prøver det, da jeg også var sportsdirektør for det svenske UCI damehold, Team Alriksson Go:Green, som havde sit første år som UCI-registreret hold i 2010, siger franskmanden Thierry A. Muraour i en pressemeddelelse.

I denne sæson har Muraour stået i spidsen for Odder Cykel Klubs damehold, OCK Ladies, hvor han fortsætter indtil han flytter til sommer.

Team Asptt Dijon Bourgogne kommer i 2012 til at bestå af 14 ryttere. De fleste af rytterne er franskmænd, mens der er tre udenlandske ryttere fra Scotland, New Zealand og Australien. Holdet har et fyldigt program med Coupe de France, UCI World Cup-løb og de fleste UCI etapeløb, Giro d'Italia, Route de France, Tour de Bretagne, Tour du Limousin, Tour de l’Ardèche.

28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen