Ny VM-rytter til BikeToyz - Kvickly Odder

03-12-2011 af Mr. Update/AP
Et af de allerstørste danske juniortalenter, Kamilla Sofie Vallin, kører fra næste sæson for det nye projekt blandt pigerne, der nu kommer til at hedde BikeToyz - Kvickly Odder.

- Efter et lidt omtumlet år med holdskifte og flere skader, men dog alligevel et dansk junior mesterskab i enkeltstart og deltagelse i både enkeltstart og linieløb ved junior VM, glæder jeg mig utrolig meget til at starte som senior.

- Muligheden for at starte på nyt og spændende hold, som har tillid og tro på mine muligheder for at udvikle mig mere, giver mig mere tro på mig selv og jeg glæder mig til at blive en del af et ambitiøst hold, siger Kamilla Sofie Vallin i en pressemeddelelse.

- Mine mål for den kommende sæson er først og fremmest at få et lærerigt år som første års senior, men selvfølgelig også at køre med om medaljerne, specielt til DM i enkelstart, slutter Vallin.

Den nye rytter hos BikeToyz-Kvickly Odder var med ved årets VM i København, hvor hun blev nummer 8 på enkelstarten.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder