Julie Leth fortsætter på UCI-hold

11-12-2011 af Mr. Update/AP
Den danske mester, Julie Leth, bliver i den kommende sæson på Team Specialized-DPD, som opgraderer og bliver et UCI-hold.

I denne sæson har danske Julie Leth både repræsenteret Odder Cykel Klub og det hollandske Team Specialized-DPD, men i den kommende sæson bliver det kun i den hollandske trikot. Den danske mester har nemlig forlænget aftalen med holdet, der i 2012 bliver et UCI-hold, hvilket betyder, at hun ikke kan repræsentere sit danske klubhold længere.

- Det hollandske hold har taget et skridt op af stigen ved at blive UCI-hold, og det er rigtigt, at det betyder, at jeg ikke kan køre DM for Odder som sidst, da jeg vandt DM. Jeg skal dog stadig opgive en dansk moderklub, og det bliver Odder Cykel Klub, siger Julie Leth til Odder Avis og tilføjer, at hun glæder sig til de nye udfordringer i de vante omgivelser.

- Jeg har stadig mine studier at passe herhjemme, men der bliver flere opgaver med det hollandske hold. Det betyder, at jeg kommer til at køre flere store løb, og det er alletiders mulighed for, at jeg kan udvikle mig som cykelrytter. Jeg bliver eneste dansker på det hollandske hold. Jeg har været glad for at køre på holdet og glæder mig til at fortsætte, da jeg nu kender mange af rytterne, tilføjer den danske mester.

02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST