Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Odder-hold vil med i Paris-Roubaix

08-01-2012 af Mr. Update/AP
Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har søgt om at komme med i U23-udgaven af Paris-Roubaix, Paris-Roubaix Espoirs.

Søndag den 27. maj bliver U23-udgaven af Paris-Roubaix, Paris-Roubaix Espoirs, kørt, og det kan blive med et dansk hold på startstregen. Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har nemlig sendt en ansøgning afsted til de franske arrangører.

- Efter nøje overvejelse har jeg nu valgt at søge deltagelse i dette løb for U23. Drengene skal have muligheden for at køre det, der er verdens smukkeste løb. Hvis man har stået på cykelbanen i Roubaix på den rigtige dag, så ved man hvorfor, siger manager Brian Henriksen.

- Efter flere år at have været spærret grundet en nærmest tåbelig lagt termin, hvor de danske U23 mesterskaber har været samtidig, er der så endelig mulighed i år - den satser vi så på. Det er altid sværere at komme med, når man ikke prioriterer - og især franskmændene er ikke altid lette at imponere - uden at sige for meget. Som et led i drengenes udvikling og vejen videre i deres karriere, vil det her være en fin lille opgave - og forhåbentlig også en oplevelse for livet - vi håber det bedste, tilføjer Henriksen.

Allerede nu har holdet flere løb på plads. Den 1. maj skal holdet igen til Frankfurt for at køre U23-løbet Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt, som manager betegner som et af de allerbedste. BikeToyz-Kvickly Odder har derudover også fået bekræftet start i Himmerland Rundt den 29. april.

- Jeg er stolt over at have nået den tillid fra arrangøren til at kunne få lov til at få både mit eget talenthold med og samtidig de talenter, jeg også har på Blue Water Cycling (hvor Henriksen er sportsdirektør, red.). Fedt at en af dem også er en af mine gamle drenge - måske det kan blive vejen frem. Det vil tiden vise, slutter Brian Henriksen.


10 seneste nyheder:
13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST
24-07-2017 HJÆLP TIL BYFEST
02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia
23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber
19-06-2017 Weekendens løbsreferat
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet