BikeToyz-Kvickly Odder henter ny rytter

10-01-2012 af Mr. Update/AP
Det nye damehold, BikeToyz-Kvickly Odder, har hentet den unge Julie Lykke, som i den kommende sæson får chancen med de bedste.

Juniorlandsholdsrytteren Julie Lykke, der sidste år kørte for Odder Cykel Klub, skal i 2012 køre på det nye damehold, BikeToyz-Kvickly Odder, som også har et herrehold. Og denne chance er Lykke er klar til at tage.

- Jeg er utrolig stolt over at blive givet denne chance for at komme på sådan et nyt og spændende hold. Med de muligheder vi har fået, kan det kun komme til at gå godt. Det er rigtig fedt at komme på et hold, hvor man kan mærke opbakningen og troen på, at man kan udrette noget stort, siger Julie Lykke.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til at køre med de andre piger. Jeg tror, vi bliver et godt og stærkt team. Mine mål for den kommende sæson er at køre nogle gode enkeltstarter, vise trøjen til Tour de Himmelfart i Odder, og at køre en medalje hjem på enkeltstarten til DM, tilføjer den 17-årige pige.

Holdet har allerede skrevet kontrakt med Michelle Lauge, Kamilla Sofie Vallin og svenske Edit Wilson.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder