Legat til dansk mester

13-01-2012 af Mr. Update/AP
Den danske mester i linjeløb, Julie Leth, modtog sammen med sin lillebror, Patrick, onsdag aften legatet 'Aarhus Future Sports Stars'.

Onsdag aften blev 26 af sportens største danske talenter på Hotel Royal hyldet som Aarhus Future Sports Stars. To cykelryttere var blandt vinderne af legatet, den danske mester i linjeløb, Julie Leth, sammen med sin lillebror, Patrick, der begge blev tildelt 10.000 kroner sammen med legatet.

- Aarhus har et bredt felt af unge idrætstalenter, der har potentiale til at komme rigtig langt internationalt. Det har krævet et hårdt og fokuseret arbejde for dem alle at nå dertil, hvor de er i dag. Men talentudvikling koster, siger rådmand Marc Perera Christensen (K) ifølge Stiften.dk.

19-årige Julie, der ankom direkte fra Rotterdam, er dansk mester og har desuden kørt flere store resultater hjem - både internationalt og nationalt, samt både på landevejen og banen. Ved sidste års VM blev hun bedste dansker i Dame Elite. 15-årige Patrick fik bronze ved junior-DM i sprint, selvom han reelt ikke er juniorrytter, men stadig ungdomsrytter. I 2010 vandt han mini 6-dagesløbet sammen med makkeren Casper Pedersen. Derudover har han også vist sit talent i både Danmark og udlandet.

I 2012 kører Julie på Team Specialized-DPD, mens Patrick kører i Odder Cykel Klub.

28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen