Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Ny sportsdirektør til BikeToyz-Kvickly Odder

23-01-2012 af Mr. Update/AP
Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har igen oprustet til årets sæson. Denne gang har holdet hentet Henrik Sølvsten som ny sportsdirektør.

Henrik Sølvsten tiltræder som ny sportsdirektør på talentholdet BikeToyz-Kvickly Odder efter en tid på Team Designa Køkken-Knudsgaard.

- Jeg kommer fra Team Designa Køkken-Knudsgaard, hvor jeg var Team Leder med ansvar for service og forplejning af rytterne. På BikeToyz-Kvickly Odder bliver min rolle mere som sportsdirektør. Her skal jeg hjælpe de unge mennesker til stille og roligt at finde sig til rette i A-Klassen, siger holdets nye sportsdirektør.

- Det er et hårdt game, hvor det er store udfordringer den enkelte bliver stillet for - både fra hold og ryttere. Og ikke alle spiller ’spillet’ lige fair. Det er det, jeg skal hjælpe med. Ganske simpelt med troværdighed, loyalitet og opbakning, tilføjer Sølvsten

I denne sæson har holdet følgende ryttere i stalden Nicolai Steensen, Lars Frydenlund Enevoldsen Jensen, Mads Molkte Steen, Anders Damgaard Christiansen, Søren Sølvsten Nielsen og Martin Grøn.

Lagt op til pause
Egentlig var der lagt op til pause fra cykelsporten, men en henvendelse fra talentholdets manager, Brian Henriksen, fik ham til at fortsætte med U23-ryttere.

- Efter 3 år på Team Designa Køkken-Knudsgaard, var der ellers lagt op til, at der skulle holdes en pause, men da BikeToyz-Kvicklys manager Brian Henriksen kontaktede mig, fandt jeg det spændende at fortsætte arbejdet med et U23-hold.

- Jeg mener at have høstet så megen erfaring gennem tiden, at jeg er klar til opgaven . Det ser spændende ud med holdets ryttere, som er klar og på kontrakt, slutter Sølvsten.

Holdet - og den nye sportsdirektør - indleder sæsonen med det belgiske UCI 2.1-løb, Omloop van het Vaasland. Det helt store mål bliver U23 DM, hvor flere af holdets ryttere tidligere har gjort sig godt bemærket. Heriblandt bronzevinderen Nikolai Steensen.


10 seneste nyheder:
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder
10-04-2017 Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro
30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet