Hollandsk succes til Patrick Leth

14-04-2012 af Mr. Update/AP
Odder Cykel Klubs U17-rytter, Patrick Leth, havde i påsken taget turen til Holland for at køre Jeugdronde Van Piershil og Grote Ronde Van Gerwen. Det endte med en syvendeplads og 15. plads.

Lørdag den 7. april blev Jeugdronde Van Piershil kørt som et typisk kriterium over 50 kilometer med mange indlagte spurter. Der blev som altid kørt med fuld fart lige fra starten. Patrick var hele tiden placeret fremme i feltet, og det lykkedes ham også at få kørt lommepenge ind i de indlagte spurter. Da rytterne kørte ind på sidste omgang, lå Patrick godt til, men et styrt lige foran han satte ham lidt tilbage, men kom igen og blev flot nummer syv.

Om mandagen stod løbet Grote Ronde Van Gerwen på programmet, og her kørte Patrick aggressivt fra start. I de indlagte spurter er Patrick godt med fremme og ligger efter de fire første nummer to. Et udbrud med tre ryttere kommer væk midt i løbet og får lov til at køre væk. Med to omgange igen kører yderligere to ryttere væk. I spurten sluttede Patrick som nummer 15.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior