3 danmarksmesterskaber til B&U afdelingen

19-08-2012 af Mona Johannsen
Weekendens danske mesterskaber for børn og unge blev afholdt i Esbjerg. Lørdag skulle der køres enkeltstart og morgenen startede med u11-klassen, hvor Jeppe Andreasen deltog.
Næste klasse i ilden var u13, hvor Odder havde 3 ryttere til start, Mads Bak Bjerregaard, Lucas Wulff Andersen og Morten Stampe. Efter alle ryttere var i mål, stod det klart, at Morten havde kørt dagens hurtigste tid og dermed kunne kåres til Danmarks mester. Også Mads og Lucas kørte i fine tider og Odder vandt flot bronze i holdkonkurrencen.
Odder CK var repræsenteret af Anthon Charmig i u15 klassen og da han startede som tredje-sidste rytter i klassen, behøvede han ikke vente længe, før det kunne konstateres, at ingen kunne matche hans utrolig flotte tid og det 2. danmarksmesterskab til Odder CK var nu i hus.
I u17-klassen deltog Patrick Leth, Jesper Sommer Jensen, Jakob Dybdahl, Jakob Vistisen, Casper Ingeberg og Rasmus Strandsby. Patrick og Jesper fik præmie på 12. og 51. pladsen. Deltagernes placering på enkeltstarten var afgørende for, om rytterne skulle køre A eller B-løb til søndagens linjeløb.

Søndag morgen startede med B-finaler for u15 og u17. I u17 deltog Jakob Dybdahl, Rasmus Strandsby og Casper Ingeberg. Jakob Dybdahl kom med i det afgørende udbrud og spurtede sig til sejren efter 77,7 kilometer på den flade rute og både Rasmus og Casper fik en pokal for deres placeringer.
Næste Odderrytter i ilden var Jeppe i u11 og han gennemførte de 4 omgange a 4,7 km i fin stil.
I u13 var Morten, Mads og Lucas klar til start midt på dagen. Der skulle køres 6 omgange a 4,7 km. Morten havde besluttet at prøve at sprænge feltet ved at lave nogle ryk tidligt i løbet, efter et par omgange var der faldet mange ryttere fra og på de sidste 3 omgange kunne kun en enkelt rytter hænge på. Han tog dog ingen føringer og Morten måtte derfor selv lave stort set alt arbejdet, men de 2 ryttere øgede afstanden til feltet på hver omgang. I opløbet havde Morten klart flest kræfter tilbage og kunne køre over målstregen til sit 2. og weekendens 3. mesterskab til klubben. Lucas var med hovedfeltet hjem og også Mads gennemførte flot løbet.
U15 A-løbet blev kørt noget mere konservativt og Anthon holdt sig i forreste del af feltet på alle omgange og det endte efter 44,4 km i en massespurt, hvor Anthon kom ind på 5. pladsen.
I u17 A-løbet deltog Patrick, Jesper og Jakob Vistisen. Efter en del udbrud med forskellige konstellationer, blev det et udbrud med 3 ryttere, der skulle afgøre danmarksmesterskabet mellem sig. Derefter kom hovedfeltet i mål med alle 3 Odder-ryttere. Patrick kørte i top 10 og også Jesper fik point.
Så det var en flok trætte og glade ryttere, der tog hjem efter en forrygende weekend i Esbjerg med masser af sol og sommer, spændende cykelløb og sjove oplevelser.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior