Anthon gør det igen

23-09-2012 af Mona Johannsen
Lørdag morgen var råkold og våd, da de første klasser blev sendt afsendt på en kuperet rundstrækning i Skåde bakker. Det resulterede i stor spredning og mange udgåede ryttere i de fleste felter. I u11 kom Frederik Henriksen i mål som nr. 8, desværre lige uden for pointene. I u13 hang Lucas Wulff Andersen på i forreste gruppe og kom i mål som nr. 14, også lige uden for pointene. Jeppe Andreasen måtte udgå. I u15 var Simon Fendinge Olsen uheldig og måtte udgå efter kun 5 km med en punktering. Morten fik sig godt og kom med, da de stærkeste ryttere fik revet sig løs fra feltet. En gruppe på 7 mand fik etableret et forspring, der holdt til mål, hvor Morten dog ikke havde mere at skyde med og dermed endte på 7. pladsen. William Rune Bernhard og Frederik Henriksen gennemførte også. I u17 klassen, hvor Anthon Charmig huserer for tiden, havde en gruppe på 9 mand skilt sig ud og skulle spurte om sejren. Den tog Anthon sig igen flot af og vandt dermed for 3. weekend i træk. Casper Ingeberg kom i mål lige udenfor pointene og Rasmus Strandsby gennemførte også.

Søndag viste vejret sig fra en noget pænere side i Haderslev, hvor der skulle køres cykelløb på en flad rute. I u13 spurtede Lucas sig til en flot 4. plads, det samme gjorde Morten i u15, hvor Simon tidlig i løbet blev fanget bag et styrt og resten af løbet kæmpede for at komme op til hovedfeltet igen. I 17 fik Jakob Dybdahl point på 19. pladsen. Jesper Sommer Jensen, Casper Ingeberg og Rasmus Standsby gennemførte løbet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder