40 års jubilæum - Tillykke til Carsten og Odder Cykel Klub

01-10-2012 af Det 3. Hjul /mkj
Både Odder Cykel Klub og formand Carsten H. Pedersen har netop fejret 40 års jubilæum. I anledningen af begge begivenheder afholdt Det 3. Hjul reception lørdag den 22. september i Odder Cykel Klubs lokaler ved svømmehallen.

Du kan se billeder fra receptionen her: Se billeder

Tommy Poulsen var også på besøg til receptionen, og har skrevet en artikel om Carsten. Du kan læse artiklen fra Odder Avis her: Læs artikel

Læs mere om Carsten og klubben i Odder Avis:
Læs artikel (side 4)

----

I anledning af de to gange jubilæum har Carsten og Odder Cykel Klub modtaget nedenstående mail fra Niels Sørensen, formand for Distrikt Jylland / Fyn.

Hej Carsten
Jeg sender dig hermed lige en hilsen i forbindelse med dit og klubbens jubilæum. Jeg ville utroligt gerne have været nede og overbringe denne hilsen til dig når i fejrer det i morgen men jeg har et arrangement med mit firma, og på trods af flere forsøg på at lave om i programmet må jeg desværre konstatere at jeg ikke har mulighed for at få det til at passe, så i stedet får du nu denne mail og så mødes vi jo helt sikkert på et andet tidspunkt hvor jeg kan sige tillykke og tak til dig på jysk/fynsk cykelsports vegne.

Carsten, når vi i cykelkredse taler om ledere med cykelsporten i blodet og hjertet så er du om nogen personen som kendetegner dette. Hvad du og Odder cykelklub har skabt af ting for cykelsporten er ganske enkelt enestående, masser af store løb, mesterskaber af flere slags, post cups, motionsløb og ikke mindst tour de Himmelfart (som jeg år efter år imponeres af i finder ressourcer til) det kan alle vi andre ledere kun blive forpustede af. Hvis vi samtidig så ligger til at i har skabt eliteteams, juniorteams, dameteams og altid er en af de største klubber også på breddesiden så viser det jo meget tydeligt hvilken fantastisk evne i har i Odder til at få ting til at lykkes.

På trods af jeg selv synes jeg stadig er ret ung , så har jeg efterhånden været i cykelsporten i mange år, både som rytter og leder, og for mig har Odder Cykelklub i alle årene stået som en klub alle kan bruge som forgangsbillede på ægte cykel entusiasme og jeg har altid været imponeret af, at du år efter år har fundet den energi og glæde der er nødvendigt for at drive en klub med så stor aktivitet. Jeg ved naturligvis godt du vil pointere at du har haft mange hjælpere gennem årene osv. og det er heldigvis helt korrekt, men du har i nu 40 år været den røde tråd i Odder CK og dit engagement og din energi er stærkt medvirkende til de mange dygtige ledere i har/har haft i alle årene.

Carsten, hele dansk cykelsport kan ikke takke dig nok for det kæmpe arbejde du yder for vores sport og jeg håber du vil nyde jubilæet og de mange roser du helt sikkert får i fulde drag, det er fuldt ud fortjent!

På vegne af jysk/fynsk distrikt hermed de varmeste hilsner og ønsket om en god dag til jer alle i Odder.

Niels Sørensen

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport