God sæsonstart for B&U afdelingen

07-04-2013 af Mona Johannsen
I weekenden tog Odder Cykel Klubs B&U ryttere hul på sæsonen med to løb i Hedensted og Horsens. På trods af det kolde forårsvejr var der rigtig mange ryttere til start til begge løb. Lørdag blev der kørt i Hedensted på en rute med nogle tekniske udfordringer, stejle nedkørsler, skarpe sving og hårde stigninger.

U15 klassen startede først af børne- og ungdomsklasserne. Morten Stampe rykkede på en af stigningerne og fik skabt et hul til feltet og fik siden selskab af en stærk rytter fra Sjælland. Han rykkede dog senere fra Morten og vandt løbet sikkert, mens Morten kørte i mål på en ligeså sikker andenplads. Lucas Wullf Andersen, som kørte sit første u15 løb, fik flot point på 17. pladsen. Nicklas Korsager Elkjær gennemførte også sit første 15-løb.

Så var det u13 klassens tur til at komme i gang med sæsonstarten. Efter de 2 hårde omgange spurtede Mads Bak Bjerregaard sig ind på 5. pladsen og også nyoprykkede Jeppe Andreasen kom flot i mål.

U17 klassen startede ud på eftermiddagen på deres løb, hvor hele 8 ryttere fra Odder stillede til start. Anthon Charmig endte på 6. pladsen, Rasmus Strandsby endte midt i feltet og William Rune, Oliver Veng Dahl og Tobias Wallin gennemførte. Simon Olsen, Casper Ingeberg og Jakob Engelund Vistisen måtte udgå.

Søndag skulle der køres løb i Horsens på en kuperet rute, dog uden helt hårde stigninger.

U13 klassen startede lige før kl. 9.00. Mads holdt sig igen godt med fremme og endte på 6. pladsen. Også Alexander Mark fik flot point på 8. pladsen og Jeppe og Rasmus Henriksen gennemførte. Næste klasse var u11 hvor Askild Brønmo flot sluttede på 5. pladsen, lige uden for pointene.

I u15 endte Morten på 5. pladsen, Frederik Henriksen og Nicklas og Tobias gennemførte, mens Lukas måtte udgå efter et styrt.

I u17 kom Anthon i mål som nr. 7, også Jakob fik point på 22. pladsen, Casper og William gennemførte, mens Simon, Rasmus og Oliver måtte udgå.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder