Foto: Odder Cykel Klub

Super god weekend for B&U afdelingen i Nordjylland

16-04-2013 af Mona Johannsen
Tidligt på den råkolde lørdag morgen startede de yngste klasser deres løb i Hjørring. Der blev gået til den fra starten og første opløb i u11 bød på en spændende afslutning. Askild spurtede i mål på en flot 2. plads.
U13 klassen var spredt for alle vinde og Mads kom i mål som nr. 5.
U15 blev afgjort i en spurt mellem 3 ryttere, hvor Morten kom ind på 2. pladsen.
Senere på dagen kørte u17 deres løb. Anthon blev nr. 3 i spurten og også Jakob fik point på 17. pladsen. Oliver og William sluttede lige uden for pointene og også Casper og Simon kom i mål.

Søndag var det så Ålborg der lagde asfalt til cykelløb. U17 startede først på dagen. Løbet blev afgjort i en massespurt, hvor Anthon flot tog sin første sejr i år. Også Oliver beviste at han kan fyre en spurt af og blev nr. 9, Jakob fik point igen på 15. pladsen og Casper kom også i mål.
Ud på eftermiddagen skulle de yngste klasser køre, men desværre viste vejret sig ikke fra sin bedste side, så løbene skulle køres i blæst og kort efter start, begyndte det også at regne, så der kom hurtigt stor spredning i felterne og mange ryttere udgik.
I u13 kæmpede Mads flot med om sejren i første gruppe og endte som nr. 4 i spurten og også Jeppe kom flot igennem løbet.
I u15 blev Mortens hårde arbejde for at stikke af fra feltet belønnet med en 2. plads, da han på sidste omgang kom af sted med en Århus-rytter. Også Tobias klarede sig flot igennem de våde 42 km.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder