Foto: Odder Cykel Klub

Odder CK til Youth Tour

28-04-2013 af Mona Johannsen
I Bededags-weekenden var 4 ryttere fra Odder CKs B&U afdeling taget til Greve for at køre etapeløbet Youth Tour. Fredag skulle der køres prolog og gadeløb, lørdag var der enkeltstart og linjeløb på programmet og søndag blev der afsluttet med kongeetapen.

I U13 deltog Alexander Mark og Mads Bak Bjerregaard. Alexander blev nr. 17 på prologen og nr. 6 i gadeløbet. Desværre kørte han forkert på enkeltstarten om lørdagen og var dermed ude af det samlede klassement. På kongeetapen endte han på 10. plads. Mads lagde ud med en 11. plads på prologen og en 17. plads i gadeløbet i samme tid som vinderen. Derefter kørte han en rigtig flot enkeltstart i 7. bedste tid og fulgte op med en 12. plads i linjeløbet. På kongeetapen blev det til en 8. plads i spurten og Mads sluttede dermed på en rigtig flot samlet 8. plads.

I u15 deltog Morten Stampe, som lagde ud med en 6. plads på prologen og en 7. plads i gadeløbet. Lørdag morgen lavede han et rigtigt flot resultat og endte på 2. pladsen på enkeltstarten og lå på dette tidspunkt samlet nr. 3. Desværre kunne han ikke helt følge op på de gode takter i linjeløbet, hvor han ikke kom med i det afgørende udbrud og endte med at sidde på mellemhånd det meste af løbet. Han kom i mål som nr. 9, men havde tabt tid i forhold til de førende ryttere i klassementet. På kongeetapen kom han ind med hovedfeltet og blev nr. 10 og endte samlet på 9. pladsen.

I u17 deltog Simon Fendinge Olsen. Han lagde ud med en fin tid på prologen, som nr. 37, han kom i mål i samme tid som vinderen af gadeløbet og på enkeltstarten blev det til en 43. plads. Han var uheldig at udgå med en punktering i linjeløbet og søndag måtte han stå af med en forstrækning i ryggen.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior