Foto: Odder Cykel Klub

Anthon Charmig og Morten Stampe vandt i Herning

20-05-2013 af Mona Johannsen
I Pinsen er der blevet kørt 3 cykelløb i det midtjyske, lørdag i Kjellerup, søndag i Ikast og mandag i Hammel. De 3 løb blev også kørt som en Cup med et samlet klassement.

Lørdag blev der lagt godt ud i u13 af Mads Bak Bjerregaard, der kom ind på 4. pladsen i spurten, i samme tid som vinderen. Alfred Rasmussen, Sebastian Engelund, Rasmus Henriksen og Jeppe Andreasen gennemførte også. I u15 forsøgte både Morten Stampe sig med et udbrud, men blev hentet af hovedfeltet igen inden målstregen og han kørte i mål som nr. 9. I u17 endte Anthon Charmig på en 8. plads.

Søndagens løb i Ikast startede med en 9. plads til Mads, som kom i mål i samme tid som vinderen. I u15 og u17 forsøgte både Morten og Anthon sig med udbrud og denne gang lykkedes det for begge at holde hjem. Morten besejrede sin følgesvend i spurten og fik dermed sin første sejr i u15, mens Anthon kørte alene i mål til årets 2. sejr i u17.

Mandag var turen kommet til løbet i Hammel, hvor klasserne fra u 17 og op skulle over Pøt Mølle stigningen, mens de yngste klasser måtte nøjes med nogle noget mindre bakker. Mads lagde ud i u13 med en 4. plads i spurten, i samme tid som vinderen. Mads endte dermed som nr. 3 i den samlede Cup. I u15 kom Morten i mål som nr. 8 i samme tid som vinderen og også han tog en samlet 3. plads. Frederik Henriksen fik også point på 19. pladsen. I u17 var der spredning i feltet og Anthon var med helt i front på den hårde Pøt Mølle stigning, desværre blev de kørt op af A-feltet, som havde nogle af de andre u17-ryttere på slæb, han kom dog i mål som nr. 5. Anthon blev dermed også nr. 3 i den samlede Cup.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner