Morten Stampe dansk mester

26-08-2013 af Mona Johannsen
I weekenden har Odder CKs B&U afdeling været til Danmarksmesterskaber i landevejscykling, som blev afholdt i Stubbekøbing på Falster.

Lørdag skulle der kåres nye danske mestre i enkeltstart. Ruten var let kuperet og med flere teknisk svære sving. En strid blæst gjorde ruten endnu sværere. I u13 blev Mads Bak Bjerregaard bedst placeret af Odder-rytterne på en 16. plads og Alexander Mark fulgte efter på 19. pladsen. Begge ryttere fik point. Også Alfred Rasmussen og Jeppe Andreasen deltog og sammenlagt var Odder-rytternes tider så gode, at de vandt bronze i holdkonkurrencen.

I u15 kørte Morten Stampe dages 4. hurtigste tid og endte lige uden for medaljerne. Nicklas Korsager Elkjær blev nr. 29 og Lucas Wulff Andersen nr. 52 og dermed kvalificerede alle 3 ryttere sig til søndagens A-finale.

I u17 blev Anthon Charmig nr. 7, Oliver Veng Dahl nr. 38 og Casper Ingeberg nr. 52 og kvalificerede sig til søndagens A-finale. Tobias Wallin Hjortshøj og Rasmus Strandsby gennemførte også og skulle deltage i B-finalen næste dag.

Søndag var det så blevet tid til at afgøre Danmarks mesterskaberne i linjeløb. Ruten var stadig let kuperet og blæsten var på ingen måde aftaget, hvilket skabte nogle spændende stykker med sidevind, hvor cykelløb kan blive afgjort. I u13 endte Alexander på 9. pladsen efter at have siddet med fremme i den forreste del af feltet, Alfred og Jeppe gennemførte også, mens Mads måtte udgå efter et styrt.

I u15-a var der mange forsøg på udbrud i den første del af løbet og efter et par forsøg fra Mortens side, lykkedes det ham at slippe væk fra feltet sammen med 3 andre ryttere. De fik etableret et godt samarbejde og på næstsidste omgang var hullet til feltet blevet så stort, at det stod klart, at det var blandt de 4, den nye danske mester skulle findes. Morten ventede på sin chance og tog den på et sidevindsstykke på sidste omgang, hvor han satte sit angreb ind og det lykkedes ham at komme væk fra de andre 3 og køre alene i mål, hvor han kunne kåres som dansk mester 49 sekunder foran de nærmeste forfølgere. En flot, flot præstation af Odders talentfulde u15 rytter. Også Nicklas og Lucas kom fint igennem løbet.

U17-a klassen blev også præget af udbrud, men desværre uden deltagelse af Odder-ryttere. Anthon endte på 18. pladsen og Casper og Oliver kom også godt igennem løbet. I u17-b gennemførte Tobias, mens Rasmus blev ramt af uheld midt i et ellers flot udbrud og måtte udgå.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder