Foto: Mona Johannsen

Stampe Jysk/fynsk mester

10-05-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Hedensted Cykel Klub stod idag for afviklingen af de jysk/fynsk mesterskab i enkeltstart.
I U15 klassen, blev det det endnu engang til succes for brøl stærke Morten Stampe, da han kørte de 15km. i tiden 22,29. Hvilket giver en gennemsnits fart på ca. 40km/t. Tiden var næste 1 min hurtigere end nr. 2!
Også Lucas Wulff Andersen havde fundet de hurtige pedaler frem, da han besatte 13. pladsen, mens Mads Bak Bjerregaard også kom fint igennem enkeltstarten på en 33. plads.
I U13 klassen kørte Alfred Rasmussen sig også en flot flot enkeltstart. Med tiden 19.32 kørte Alfred sig en 6. plads i hus. Faktisk var Alfred mindre end 30 sek. fra sølv-medaljen. Måske lidt mere træning i denne decipln vil give medaljer i fremtiden?
Jeppe Andreasen, Rasmus Henriksen og Askild Brønmo var også til start, og blev hhv. 14, 26 og 28.
Jens Bak Bjerregaard, Noah Wulff Andersen og Jonathan Skov var alle til start i U13. Alle kørte pæne enkeltstarter, dog uden for præmierækken.
I A-klassen var Odder repræsenteret ved Kasper Andersen og Jonas Ingerslev. Her blev det til præmie til Kasper da han kørte en 7. plads hjem, mens Jonas blev placeret lige uden for præmierne.
Morten Myrhøj Nielsen var ene Odder mand til start i B, og det blev til en placering som nr. 26 for Morten.
I Junior klassen havde Odder seks ryttere på start rampen. Bedst pladssesrede Odder mand blev Jonas Vingegaard Rasmussen på 11. pladsen. Anders Fynbo, Jesper Sommer Jensen, Jakob Dybdahl, Frederik Nørgaard Lund og Casper Ingeberg var også tilstart.
I U17 var Tobias Wallin Hjortshøj til start. Tabias kørte en fin enkelstart og blev placeret som nr. 24.

I morgen gælder det de jysk/fynske mesterskaber i linieløb.
Mon der er flere medaljer og mesterskaber at hente det?

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder