Foto: Odder Cykel Klub

Dobbelt up til Stampe. Guld til Skjøth – Sølv til Alfred

11-05-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Det blev endnu en fantastisk dag for Odder ryttere da der blev afviklet jysk/fynsk mesterskab i linieløb, på vejene omkring Gedved ved Horsens.
I U15 var Morten Stampe helt klar fra start, han skulle se om han kunne gøre det som ikke sker så tit, nemlig at lave ”The Dobbel”, og vinde begge jysk/fynske mesterskaber.
Og Morten gjorde næste det samme som i går, da der blev kørt enkeltstart. Morten stak alene fra alle sine konkurrenter, og vandt med over to minutter ned til nr. 2! STORT TILLYKKE.
I samme felt var Lucas Wulff Andersen igen med lagt fremme, og for anden dag i streg, kunne han kører sig i præmierækken. I dag som nr. 8.
En anden Odder rytter som også havde fundet ”guld benende” frem, var Magnus Skjøth i C klassen. Efter deres 111 km lange løb, kunne Skjøth hæve begge arme, som sikker vinder, og endnu et jysk/fynsk mesterskab til Odder var i hus. Det er Magnus Skjøth anden sejr i år, og han er nu godt på vej mod B-klassen. Sebastian Andersen var også til start i denne klasse, men kom ikke i præmierækken.
Men der var mere metal til Odder endnu, for Alfred Rasmussen ville også være i U13. Et stort set samlet felt kom til mål, og her kørte Alfred en næste perfekt spurt og fik en fornem 2. plads, og der sølv. Endnu engang godt kørt af Alfred. Mon der snart kommer en sejr?
Rasmus Henriksen, Oliver Friis, Lucas Køhlert Knudsen og Askild Brønmo var også til start, men det blev ikke til præmie til dem, i denne omgang.
Jens Bak Bjerregaard, Noah Wulff Andersen og Jonatan Skov var alle til start i U11. Her var først nævnte igen at finde i præmierækken i U11, da han på sin fødselsdag, kørte en fin 5. plads i hus.
I A-klassen kørte Torkil Veyhe et super flot løb, da han kørte en 4. plads i hus. Mathias Christensen fik også præmie, da han blev nr. 10. Men Jonas Ingerslev blev placeret lige uden for præmierne.
I B kørte Kasper Kalhøj også præmie i hus, da det blev til en 10. plads.
Stefan Ryom og Victor Skousgaard kørte også point i hus. Det skete i D klassen, da de blev hhv. nr. 13 og 14.
I Junior klassen Casper Ingeberg og Jesper Sommer Jensen fint igennem løbet.
Per Christensen igen med fremme i H50. Per kørte en 4. plads i hus.
Point blev det også til Tobias Wallin Hjortshøj i U17, da Tobias kom igennem løbet som nr. 22. Frederik Henriksen og Nicklas Korsager Elkjær kom begge igennem løbet uden for præmierækken.

En flot weekend for Odders ryttere, hvor det igen i år blev til medaljer.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder