Foto: Erik Lahm

Cup sejr og føretrøje til Charmig

17-05-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Anthon Charmig forsatte i går hvor han slap i Tjekkiet. I går vandt han således første afdeling af Aarhus Rundt-Motions Cup 2014. CK Aarhus har i år valgt at videre udvikle det elite motions koncept, der blev startet op på sidste år, hvor den fartglade ”supermotionist” kan måle kræfter med rigtige cykelryttere. Og hvor motionsteam kan prøver kræfter mod hinanden, på ruter som er 100% aflukkede. Sidste år blev der afviklet to afdelinger, nemlig Aarhus Rundt Elite og Marselisløbet Elite. I år cup’en udvidet til 5 afdelinger, fra maj til august:

• 16. maj - Frederikshøj Kriterium.
  • 1. juni - Aarhus Rundt Elite Kongeetapen
  • 3. august - Enkeltstart
  • 23. august - Aarhus Rundt Elite Gadeløb
  • 30. august - Marselisløbet Elite afslutningsløb

Charmig tog første ”skalp”
    Første afdeling blev således afviklet i går, hvilket skete på selveste ”Aarhus Classic Car Race” ruten.
    10 omgange skulle rytterne køre, med mål ud for Restaurant Frederikshøj . Og det det ville samtidig sige, at rytterne skulle 10 omgange op ad bakken på Odder vej.
    Fra Odder havde bl.a. Per Christensen, Anthon Charmig, Jonas Ingerslev og Mikkel Black Christensen valgt at stille til start.
    Og der blev kørt cykelløb på fuld skrald lige fra start. Halvvejs inde i løbet, kom Anthon afsted med Mads Würth Schmidt fra Team Cult Energy. De to ryttere fulgtes pænt ad, men mod slutningen af løbet kørte Charmig fra sin følgesvend, og kunne dermed lade sig hylde som vinder af ”Frederikshøj Kriterium”. På løbets 3. plads kom endnu en Odder rytter, det skete da Mikkel Black Christensen kørte en flot spurt, lige lidt bedre end Jonas Ingerselv som blev nr. 4.

Efter løbet blev Charmig i klædt løbets førertrøje, af chef kok, og medejer af Restaurant Frederikshøj, Wassim Hallal, som bl.a. er kendt fra tv programmerne ”Helvedes Køkken” og ”MasterChef”.

Du kan se mere om Aarhus Rundt-Motions Cup 2014 på løbets facebook side: https://www.facebook.com/groups/Aarhusrundt/.

• 10 seneste nyheder:
    17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder