Foto: Odder Cykel Klub

Resultater fra Designaløbet, B&U klasserne

08-06-2014 af Mona Johannsen
Første afdeling af Pinsens Marcello Bergamo Cup blev kørt lørdag, det var som sædvanligt Designaløbet i Kjellerup, der lagde asfalt til, ruten er flad og indbyder til spændende spurt-afgørelser. Pinsecuppen har lokket rigtig mange både indenlandske og udenlandske ryttere til det midtjyske og Odder Cykelklub var også fint repræsenteret i alle B&U drenge klasser.
I u11 tog Noah point med en 6. plads i samme tid som vinderen. Kort efter og i samme tid, kørte Jens over stregen.
I u13 var Alfred og Jeppe klar og kom i mål i samme tid som vinderen, dog uden for pointene.
I u15 var det også et næsten samlet felt, der kom til målstregen og Morten og Mads fik point, men Lucas endte lige uden for pointrækken i det 74 mand store felt.
I u17 deltog Anthon, Nicklas og Frederik, det lykkedes for en stor gruppe at slippe af sted i et udbrud, som holdt til mål. Det var desværre uden deltagelse af Odder-rytterne. Søndag og mandag bliver de næste to afdelinger af Marcello Bergamo Cuppen kørt i henholdsvis Ikast og Hammel.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior