Foto: Odder Cykel Klub

Fantastisk weekend for Odder cykelklub elite

16-06-2014 af Michael Jensen
Lørdag stod den på 127 km i Thorsager og omegn. Løbet var ikke ret gammel før der en gruppe på 12 ryttere have skilt sig ud og havde får et hul på 1 min 40 sek. Med i gruppen havde vi Torkil veyhe , Alexander Brøchner og Mathias Bregnhøj. Da de køre ud på sidste omgang bliver der sat tempo på i feltet hvor Sebastian Lander (BMC) stod for en stor del af arbejdet, i udbrydergruppen stikker Torkil sammen med Mads Hardahl (Ålborg) og kommer sammen til mål, og hvor Mads desværre vinder foran Torkil Vehye og med Jimmi pukdal (Ålborg) på tredje pladsen

Søndag var det Fyn Rundt, et løb på 207 km rundt på fyn med flere stejle bakker der skulle forceres. Efter ca 40 km kom en gruppe på 8 Ryttere afsted, i gruppen sidder bla. Mark seested (Trefor) og tidligere pro tour rytter Kasper klostergaard (Riwal), men også Odder Ck havde 2 ryttere med i form af Anders Banke og Torkil Veyhe. Alle i gruppen arbejde flot sammen og fik oparbejdet et forspring på ca 8 min. På Vissenbjerg bakken stikker kasper klostergård fra frontgruppen og begynder et sololøb mod mål. Resten frontgruppen prøver at hente ham og det kommer til at koste, og da de køre ud på de små runder må Torkil Veyhe desværre give op, men Anders Banke sidder flot med frem til spurten hvor han fik en meget flot 6. plads og Torkil en ligeså flot 13. plads. Resten af holdet kommer ind med feltet.
Flot Kørt alle mand

30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach