Foto: Jannick Charmig

Charmig nomineret til "DANISH BIKE AWARD 2014"

10-11-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Han er med i toppen, hver gang han stiller sig klar ved stregen. Om det er linieløb, enkeltstart eller i mudderet på cross cyklen. Om det er i sin egen klasse, eller om han cykler mod dem som er ældre end ham selv. Eller om han cykler mod de bedste i udlandet.
Anthon Charmig er efter en forrygende sæson, med bl.a. 4 etape sejre, ud af 5 mulige, samt den samlede sejr, og vinder af pointtrøjen i GP Matoutek (U17 rytternes udgave af Fredsløbet). Samt en imponerende sølvmedalje ved U19 DM i enkeltstart, blevet nomineret til en "DANISH BIKE AWARD 2014" i kategorien "ÅRETS TALENT 2014".
Det er et ekspertpanel bestående af: Jørgen Leth (TV2), Henrik Liniger (DR Sporten), Rolf Sørensen (TV2), Dan Frost (Sportsdirektør Team Sky), Søren Reedtz (DR Sporten), Michael Sandstød (6-dagesløbet), Jørn Mader (cykelekspert), Michael Stærke (TV2), Jesper Johannesen (Feltet.dk), Henrik Elmgren (Cykelekspert), Lars B. Jørgensen (BT), Tino Thorsøe (Copenhagen Event Company), Christian Munk Poulsen (BMX-landstræner), Søren Andersen (DMUs sportschef), Klaus Bach (Formand DMK og bestyrelsesmedlem i DCU), Hans Storm (BMX Sportskommissionsformand), Mads Bødker (Landstræner for MTB-sporten i DCU), Per Mikkelsen (Ansvarlig for SRAM-Ligaen og formand i DCUs MTB-udvalg) og Birger Kjærby (MTB Tours), der har været med til at nominere Anthon til en DANISH BIKE AWARD.
Anthon er sammen med Casper Pedersen, Simon Andreasen og Mia Christensen, de fire nominerede i denne kategori.

Overrækkelsen finder sted tirsdag den 25. november, i Cirkusbygningen i København.

Du kan stemme på Anthon via Feltet.dks hjemmeside.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder