Foto: Flemming Kajberg Jensen

Jens sejrede i Aalborg

15-11-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Aalborg by, lagde i dag skovstier til, da Aalborg Cykel Ring arrangerede cykel cross.
I U11 klassen havde Odder de to talentfulde ryttere, Jens Bak Bjerregaard og Noah Wulff Andersen til start. Og ganske som sidst i cross løb, lagde de to drenge sig i spidsen fra start, og man viste hurtigt, at de to ryttere igen skulle cykle om sejren. Spørgsmålet var bare om det skulle være Noah, som vandt løbet i Aarhus, eller om Jens kunne køre fra sin klubkammerat.
Mod slutningen af løbet tog Jens sin chance, og kørte fra Noah, og kunne dermed vinde sæsonens første cross løb.
Mads Bak Bjerregaard var til start i U15, og her viste Mads igen stabil kørsel, igennem hele løbet, og kunne endnu engang cykle sig til en plads på podiet, da han krydsede stregen som nr. 3.
I U17 kørte Lukas Wulff Andersen endnu engang en et rigtig flot cross løb. Og efter små 40 intensive minutter i sadlen, kunne Lukas cykle over stregen som nr. 3.
I Motionsklassen var der debut start til Peter Bjerregaard. Peter lagde flot fra start, og kørte de første 4 omgange alene mand i front i klassen. Desværre for Peter, blev han udsat for to mindre defekter, (en tabt kæde, og en bagbremse som satte sig fast), som bevirkede at en enkeltrytter kom forbi ham, og han tabte løbet, med kun 200 meter!
Super flot kørsel af Odders ryttere, og det bliver spændende at se, hvad det kan blive til i de næste løb.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News