Foto: Flemming Kajberg Jensen

To Odder sejre i Holstebro

29-11-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Der blev i dag afviklet cykel cross løb i Holstebro, og det blev endnu engang en succesfuld omgang for Odders ryttere.
I U15 blev det til årets første sejr til Mads Bak Bjerregaard. Efter flere løb, hvor det har været lige ved og næsten, var dagens løb i Holstebro, en helt anden snak. Alt gik op i en højere enhed, og Mads kunne køre over målstregen, med omkring 2 minutter ned til den næste rytter.
I U11 blev det endnu engang sejr til Noah Wulff Andersen. Flot kørsel af Noah, der virkelig har fundet trådet i cross løbene.
Lucas Wulff Andersen var til start i U17 klassen. Lucas kørte endnu en gang, et rigtigt flot cross løb, hvor det igen blev til en flot podieplacering. Lucas lå længe og kæmpede om sejren, men desværre fik Lucas lidt bøvl med kæden, i det fedtede føre, hvilket måske kostede sejren. Men alligevel en flot andenplads til Lucas.
Peter Bjerregaard kørte sæsonens andet cross løb, og endnu engang kørte Peter et flot løb. Denne gang blev det til et flot 6. plads, i det 20 mands store felt.

Super flot kørsel af Odder drengene. Hvilket lover godt før løbet i morgen i Varde, og ikke mindst næste uges Jysk/Fynske mesterskab, som jo afvikles på hjemmebanen i Odder.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder