Foto: Flemming Kajberg Jensen

Flot felt til start i Odder

06-12-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Når det på søndag går løs med de jysk/fynske mesterskaber i cykelcross i Odder, bliver det med dele af cremen, inden for dansk terræn cykelsporten til start.
På startlisten i herrernes A-klassen er nemlig Danmarks bedste cross rytter, den tidligere tredobbelte danske mester Kenneth Hansen. 23 årige Kenneth Hansen, er trods sin unge alder, en erfaren herre med mere end 5 DM medaljer bag sig. Hansen der sidste weekend, kørte sig til en flot 37. plads ved et World Cup løb, må siges at være favoritten til at vinde løbet.
På startliste findes også den tidligere danske mester på Marathon distancen i Mountainbike (XCM), Søren Nissen. Nissen som i mange år kørte som professionel på landevejen, bl.a. hos italiensk Amore e Vita, skiftede for et par år siden, det jævne asfalt underlag ud til det noget mere ujævne, og mudrede underlag, med stor succes. Nissen har i år bl.a. vundet et UCI løb i Frankrig, samt deltaget ved XCM-VM.
Andre interessante navne, til en plads på podiet, kunne være Nikolaj Rud Østergaard fra Skive, eller de to Varde ryttere Christian Sloth Christensen og Simon Berg, som begge vandt løb i sidste weekend i hhv. Holstebro og Varde.
I de øvrige klasser er der lagt op til tætte afgørelser, hvor der svær at pege en vinder ud på forhånd.
For Odder Cykel Klub, ligger de største medalje chancer i de yngre klasser ved Noah Wulff og Jens Bak Bjerregaard i U11, Mads Bak Bjerregaard i U15, og Lucas Wulff i U17 klassen. Øvrige Odder ryttere der er til start er Morten Stampe i U17 og Casper Ingeberg i Junior. Peter Bjerregaard og Claus Kjeldsen deltager begge i Motionsklassen.

Første start sker kl. 10.00, når motionsklassen sendes afsted. Sidste start er A-klassen kl. 13.30.

Hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt, kan man stadig nå det.
Man skal blot møde op i god tid på søndag, og blive efteranmeldt. Dette koster IKKE ekstra!

Se mere om Jysk/fynsk mesterskab - TREK CROSS 2014 her.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder